Τσίπρας και Ιερώνυμος στον Άγιο Ευστράτιο την 28η Οκτωβρίου

Τον Άγιο Ευστράτιο θα επισκεφθούν ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας θα επισκεφθεί και τη Λήμνο....

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει γίνει γνωστό, ο Αρχιεπίσκοπος θα φτάσει στη Λήμνο το πρωί της Πέμπτης και στη συνέχεια θα μεταβεί στον μητροπολιτικό ναό.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει για τον Άγιο Ευστράτιο όπου θα διανυκτερεύσει. Στο ιστορικό νησί ο κ. Ιερώνυμος θα επισκεφτεί το σχολείο και το στρατιωτικό φυλάκιο, ενώ την ημέρα της εθνικής επετείου θα χοροστατήσει στη δοξολογία που θα ψαλεί στον ναό του νησιού και θα παραστεί στις υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις.

Το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου θα επισκεφθεί και πάλι τη Λήμνο, όπου και θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στο Μούδρο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Αρχιεπίσκοπος θα συνοδεύεται από στελέχη της «Αποστολής», η οποία θα συνδράμει οικονομικά ασθενέστερους κατοίκους της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου.
 

Στο «αέρα» η επίσκεψη του Τσίπρα στον Άγιο Ευστράτιο την 28η Οκτωβρίου;


Λίγο πριν την προγραμματισμένη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο νησί του Αγίου Ευστράτιου, σύμφωνα με τον ιστοχώρο limnosreport.gr, φαίνεται να αλλάζουν τα σχέδια, οι πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών με τον ανασχηματισμό να είναι προ του πυλών φαίνεται να κρατά τον πρωθυπουργό στην πρωτεύουσα.

Ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις από τα κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης για την ματαίωση της επίσκεψης του, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν επιβεβλημένη την επίσκεψη λόγω του συμβολισμού της, με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στα Ελληνοτουρκικά.

Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Πάντως μέχρι στιγμής οι προετοιμασίες στην Λήμνο, στον Άγιο Ευστράτιο αλλά και στα γραφεία της Περιφέρειας συνεχίζονται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου