ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ στην Ελλάδα: «Χαιρετώ τους γενναίους Έλληνες στρατιώτες»!

Μήνυμα στους Έλληνες στρατιώτες για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στον Έβρο έστειλε ο Λίβυος στρατάρχης Χαφτάρ εξαπολύοντας επίθεση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο χαρακτηρίζει «ανόητο σουλτάνο»...

Μήνυμα προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, τους «γενναίους Έλληνες στρατιώτες» αλλά και τον «ανόητο σουλτάνο», για τα όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα, έστειλε ο στρατάρχης της Λιβύης Χαλίφα Χαφτάρ, και μάλιστα γραμμένο στα ελληνικά στον λογαριασμό του «Εθνικού Στρατού - A.MLA» της Λιβύης στο twitter.Βλέπουμε με μεγάλη ανησυχία τις προκλητικές δράσεις του καθεστώτος Ερντογάν στα ελληνικά σύνορα και σας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας.

Από τις βόρειες ακτές της Μεσογείου απευθύνουμε τους θερμούς χαιρετισμούς μας στον ελληνικό λαό και «...είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα αφήσετε τον ανόητο Σουλτάνο του νεοθωμανισμού να σας συμπαρασύρει στα δικά του χαμηλά επίπεδα πολιτικού ήθους και συμπεριφοράς και μην έχετε κανέναν ενδοιασμό να προστατέψετε με ενθουσιασμό την πατρίδα σας και την αξιοπρέπεια σας και να εμπιστευόσαστε όσους ηγούνται του αγώνα να προστατεύσουν τα σύνορα σας.», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανησυχία μας δεν αφορά τους γενναίους Έλληνες Στρατιώτες, που διακατέχονται από ηρωικό πνεύμα και υπερηφάνεια και είμαστε βέβαιοι ότι με την αγάπη και τη στήριξη του ελληνικού λαού θα προασπίσουν τα σύνορα και την πατρίδα τους.

Εύχομαι ο Θεός να σας προστατέψει, όπως σας εύχομαι να βγείτε νικητές για το καλό της ειρήνης και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

Δείτε το Twitter του Χαλίφα Χαφτάρ:πηγή: iskra.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη