Μακρόν: Αλληλεγγύη στην Ελλάδα για τη Μόρια – Συνάντηση Μητσοτάκη-Μακρόν στην Κορσική

Εμανουέλ Μακρόν, Κυρ. Μητσοτάκης, Κορσική, Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη, MED7,
Την αλληλεγγύη του προς την Ελλάδα, μετά την καταστροφική φωτιά στο Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας (ΚΥΤ) στη Μόρια, εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, σε ανάρτησή του στο Facebook στα ελληνικά.


Την αλληλεγγύη της Γαλλίας στην Ελλάδα σχετικά με την πυρκαγιά στη Μόρια, εξέφρασε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στα ελληνικά με ανάρτηση στο facebook. «Η πυρκαγιά ενός προσφυγικού καταυλισμού στη Λέσβο αποτελεί ένα επιπλέον δράμα για τους χιλιάδες πρόσφυγες που βρίσκονται ήδη σε δεινή κατάσταση. Η Γαλλία θα δώσει για άλλη μια φορά το παρών της αλληλεγγύης προς την Ελλάδα. Αύριο θα δω τον Κυριάκο Μητσοτάκη» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο Εμανουέλ Μακρόν.

Η πυρκαγιά ενός προσφυγικού καταυλισμού στη Λέσβο αποτελεί ένα επιπλέον δράμα για τους χιλιάδες πρόσφυγες που βρίσκονται...
Δημοσιεύτηκε από Emmanuel Macron στις Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020

Συνάντηση Μητσοτάκη-Μακρόν σήμερα στην Κορσική

Στην Κορσική μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στην Ευρωμεσογειακή Διάσκεψη (MED7).


Το πρόγραμμα του έλληνα πρωθυπουργού έχει ως εξής:

- 15:00 (τοπική ώρα) Συνάντηση με εκπροσώπους της ελληνικής Κοινότητας Cargese της Κορσικής
- 16:00 Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Εμανουέλ Μακρόν
- 17:30 Συμμετοχή του πρωθυπουργού στην Ολομέλεια της Μεσογειακής Διάσκεψης που διεξάγεται υπό την προεδρία του κ. Μακρόν
- 19:30 Κοινή Συνέντευξη Τύπου
- 20:45 Επίσημο δείπνο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου