Σαουδική Αραβία: Άνδρας συνελήφθη σε τρομοκρατική επίθεση στο Γαλλικού προξενείο της Τζέντα

Σαουδική Αραβία, Τζέντα, Γαλλικό Προξενείο Τζέντας, τρομοκρατική επίθεση,
Ένας 40χρονος Σαουδάραβας συνελήφθη σήμερα Πέμπτη μετά την επίθεση και τραυματισμό σε φρουρό του γαλλικού προξενείου της Τζέντα...


 Ένας 40χρονος Σαουδάραβας συνελήφθη στην πόλη Τζέντα της Σαουδική Αραβίας, αφού επιτέθηκε με μαχαίρι σε φρουρό του γαλλικού προξενείου στην πόλη Τζέντα, σύμφωνα με σαουδαραβικά μέσα ενημέρωσης και τη γαλλική πρεσβεία.

"Ο δράστης συνελήφθη αμέσως από τις σαουδαραβικές δυνάμεις ασφαλείας μετά την επίθεση. Ο φρουρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. "Καλούμε τους συμπατριώτες μας στη Σαουδική Αραβία να βρίσκονται σε μέγιστη επαγρύπνηση", ανέφερε η γαλλική πρεσβεία σε ανακοίνωσή της.

Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Ταγματάρχης Μοχάμεντ αλ-Γκαμντί δήλωσε ότι η ειδική δύναμη προστασίας Διπλωματών προέβει αμέσως στη σύλληψη ενός 40χρονου Σαουδάραβα, ανέφερε το Σαουδαραβικό Πρακτορείο Ειδήσεων - SPA.

Η ενέργεια αυτή προφανώς εντάσσεται στο παγκόσμιο κύμα διαμαρτυρίας του μουσουλμανικού κόσμου στην ενέργεια των γαλλικών αρχών να "κοσμήσουν" τα δημόσια κτήρια του Παρισιού με σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου