Νέα Σμύρνη / Χυδαία ψέματα από την αστυνομία - Το βίντεο της αλήθειας

Νέα Σμύρνη, ομάδα ΔΙΑΣ, επίθεση, ξυλοδαρμόί,
.
φωτογραφία ΠΟΝΤΙΚΙ

Στο βίντεο διάρκειας 72 δευτερολέπτων φαίνεται η απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτει τα ψέματα της αστυνομίας για τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη.

Στο βίντεο διάρκειας 72 δευτερολέπτων, φαίνεται η απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έχουν ρίξει έναν πολίτη στο έδαφος. Παράλληλα, έχουν περικυκλώσει έναν νεαρό ο οποίος φορά μάσκα, όπως και όλοι όσοι βρίσκονται στην πλατεία. Τότε απρόκλητα ξεκινάνε να τον χτυπάνε με γκλοπ και να τον κλωτσάνε.

Στη συνέχεια έρχονται ενισχύσεις της ομάδας ΔΙΑΣ και αρχίζουν να τραμπουκίζουν τον κόσμο. March 7, 2021
Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν από «απρόκλητη επίθεση 30 ατόμων». Ειδικότερα, με επίσημη ανακοίνωσή της ισχυρίζεται ότι «κατά τη διάρκεια των ελέγχων η ομάδα των αστυνομικών δέχθηκε απρόκλητα επίθεση από ομάδα (30) περίπου ατόμων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών».

Σχετικά με τα αποκαλυπτικά βίντεο που είχαν δει νωρίτερα και αποκάλυπταν το όργιο αστυνομικής βίας, η ΕΛ.ΑΣ. αρκέστηκε να αναφέρει ότι «έχει διαταχθεί Διοικητική Έρευνα».


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Την 14.50 ώρα σήμερα (7-3-2021) Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μετέβη στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να διενεργήσει ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι για την ανωτέρω Πλατεία υπάρχει πλήθος καταγγελιών για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων η ομάδα των αστυνομικών δέχθηκε απρόκλητα επίθεση από ομάδα (30) περίπου ατόμων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών.

Στη συνέχεια οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο προσήγαγαν (11) άτομα από την ομάδα που επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Σχετική δικογραφία σχηματίζεται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σχετικά με βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες και εμφανίζουν αστυνομικούς να συμπλέκονται με πολίτες έχει διαταχθεί Διοικητική Έρευνα.

πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου


Δείτε το....

ΕΠΑΜ / Το ελαιόλαδο θα ξεπεράσει τα 24 Ευρώ;