ΜΕΤΕΟ: Υποχώρηση του κύματος ζέστης με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες την Πέμπτη 12/08  

Καιρός, meteo.gr, Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών,
Meteo Rain Map

Υποχώρηση παρουσιάζει από σήμερα το κύμα πολύ υψηλών θερμοκρασιών, η οποία θα συνοδευτεί από τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα κυρίως της ηπειρωτικής χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Σταδιακή υποχώρηση παρουσιάζει το κύμα πολύ υψηλών θερμοκρασιών, το οποίο θα συνοδευτεί από τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα κυρίως της ηπειρωτικής χώρας την Πέμπτη 12/08.

Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 12/08, σημειώνονται τοπικές βροχές στην ανατολική χώρα, ενώ τοπικές καταιγίδες εκδηλώνονται στην Εύβοια, επαληθεύοντας τα προγνωστικά στοιχεία όπως εκείνα παρουσιάστηκαν σε σχετική ανακοίνωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι από τα μεσάνυχτα έως και τις 09:30 της Πέμπτης 12/08, ο μετεωρολογικός σταθμός στην Κύμη Εύβοιας έχει καταγράψει 22 mm.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της Πέμπτης 12/08 (βλ. παρακάτω Χάρτες), θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες σε περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής χώρας.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου