Κ. Μπατζελή: «Πότε λέτε αλήθεια κ. Σπανέ;» - Δελτίο Τυπου


Δελτίο τύπου της Κατερίνας Μπατζελή επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «πατρίδα μας η Στερεά» μετά το χθεσινό έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αιδηψού για τις καταστροφικής πυρκαγιές της Βόρειας Εύβοιας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Όταν χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο (24-08-21) δηλώσατε ότι οι πυροσβέστες είχαν εντολή “μη κατάσβεσης” ή όταν σας λέγαμε “πιέστε” για ουσιαστική βοήθεια και εναέρια μέσα γιατί καιγόμαστε και μας απαντήσατε δημοσίως ότι όλα είναι υπό έλεγχο και “λέμε θλιβερά ψέματα ή τα λεγόμενα μας είναι προϊόντα βαθύτατης άγνοιας”.

Αποποιείστε τις δικές σας ευθύνες, να οργανώσετε τις δυνάμεις της περιφέρειας όπως άλλωστε ορίζει και ο νόμος της Ν.Δ. Μας ενημερώνατε ότι όλα «βαίνουν καλώς».

Αν δεν είχατε κατανοήσει τις ευθύνες σας, τον ρόλο σας, αν αιτηθήκατε για τα μέσα που προβλεπόταν και δεν σας τα έδωσαν, δημοσιεύετε την αλληλογραφία αφού δεν θέλατε να ενημερώσετε το ΠΣ.

Από τα χθεσινά σας λεγόμενα πρόεκυπτε, ότι η Περιφέρεια δεν προετοιμάστηκε, έχοντας μάλιστα από πολύ νωρίς πληροφόρηση για την επικινδυνότητα της κατάστασης.

Αυτή «η επιμελημένη αφέλεια σας», μας ξεπερνάει…

Τώρα κατόπιν εορτής «μιλάτε», λέτε αυτά που έλεγε ο κόσμος και οι δήμαρχοι των πληγέντων περιοχών της Β. Ευβοίας. Είχαμε δηλώσει ότι υπήρχε ένα vertigo ασυνεννοησίας μεταξύ των υπηρεσιών και κυρίως με εκείνες της πολιτικής προστασίας.

Μιλάτε πλέον εκ του ασφαλούς. Δεν θα εμπλακούμε σε «ενδοοικογενειακές και ενδοκομματικές αντιπαραθέσεις που γίνονται πάνω στα αποκαΐδια»

Ξέρετε ότι υπάρχουν και ποινικές ευθύνες σε πολλές κατευθύνσεις.

Κατερίνα Μπατζελή, επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «πατρίδα μας η Στερεά»Κατερίνα Μπατζελή για Σπανό: «Τα ποντίκια πηδάνε τελευταία από το πλοίο των ευθυνών τους»

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση-καταγγελία του “γαλάζιου” Περιφερειάρχη κ. Σπανού, σύμφωνα με τον οποίο, η φωτιά “αφέθηκε” να κάψει εκτάσεις.

Η απάντηση έρχεται δυναμικά από την Κατερίνα Μπατζελή η οποία με δημόσια ανάρτησή της στο Twitter, κάνει λόγο για “ποντίκια που πηδάνε τελευταία από το πλοίο των ευθυνών τους”

πηγή: tvstar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου