Βαγιαντουλάχ Χασέμι: «Το Αφγανιστάν θα κυβερνηθεί από τη Σαρία και όχι από τη Δημοκρατία»

Αφγανιστάν, Ταλιμπάν, Βαγιαντουλάχ Χασέμι, Δημοκρατία, Σαρία, Sharia,


Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Βαγιαντουλάχ Χασέμι δήλωσε: «Δεν θα υπάρξει ποτέ Δημοκρατικό σύστημα... δεν πρόκειται να συζητήσουμε τι είδους πολιτικό σύστημα πρόκειται να εφαρμόσουμε στο Αφγανιστάν γιατί αυτό είναι πολύ σαφές: τη Σαρία»

«Δεν πρόκειται να συζητήσουμε τι είδους πολιτικό σύστημα πρόκειται να εφαρμόσουμε επειδή είναι πολύ σαφές: η Σαρία», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Βαγιαντουλάχ Χασέμι (φώτο). Η κυβέρνηση των Ταλιμπάν, η οποία ανέλαβε το Αφγανιστάν, κατέστησε σαφές ότι αν και αυτήν την εβδομάδα θα συζητήσουν το νέο σύστημα διοίκησης, αυτό δεν θα είναι Δημοκρατία.

Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Βαγιαντουλάχ Χασέμι δήλωσε στο Reuters ότι η χώρα θα διοικείται από το συμβούλιο των Ταλιμπάν και ότι ο ηγέτης της μαχητικής ομάδας, Χιμπετουλάχ Αχουντζάντε, αναμένεται να βρίσκεται στην κορυφή του συστήματος.

Ο Χασέμι είπε: «Δεν θα υπάρξει ποτέ δημοκρατικό σύστημα γιατί δεν υπάρχει βάση για αυτό στη χώρα μας. Δεν πρόκειται να συζητήσουμε τι είδους πολιτικό σύστημα πρόκειται να εφαρμόσουμε στο Αφγανιστάν γιατί αυτό είναι πολύ σαφές: τη σαρία», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου