Μίλτος Χατζηγιαννάκης: «Σε κίνδυνο το Δασικό Οικοσύστημα της Β. Εύβοιας» - “Προφητικές” επισημάνσεις πριν ξεσπάσουν οι πυρκαγιές!

Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Κλιματική κρίση, Πολιτική Προστασία, Δασικό Οικοσύστημα Β. Εύβοιας, καύσωνας, πυρκαγιές,

“Προφητικές” επισημάνσεις του Βουλευτή Εύβοιας, Μίλτου Χατζηγιαννάκη, για τους κινδύνους που απειλούν το Δασικό Οικοσύστημα της Βόρειας Εύβοιας, λίγες ώρες πριν ξεσπάσουν οι καταστροφικές πυρκαγιές! 

«Προφητικές» μπορούμε να πούμε οι δηλώσεις και ακόμα οι επισημάνσεις του Βουλευτή Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μίλτου Χατζηγιαννάκη, για τη Κλιματική κρίση, τις παραλείψεις της Πολιτικής Προστασίας και τους κινδύνους που απειλούν το Δασικό Οικοσύστημα της Βόρειας Εύβοιας, λίγες μόνο ώρες πριν ξεσπάσουν οι καταστροφικές πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια.

Η κυβέρνηση κατηγορεί τους πολίτες μέσω της ατομικής ευθύνης διαρκώς κουνώντας το δάχτυλο.

Για την έπαρση που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση αι τκον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς και για την αδιαφορία της ΝΔ να κάνει πολιτικό διάλογο και να βρει λύσεις στα προβλήματα, μίλησε στο ρ/σ "Στο Κόκκινο" ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Μίλτος Χατζηγιαννάκης.

Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης μίλησε στον Γιώργο Τραπεζιώτη  για μια σειρά από ζητήματα από τα προβλήματα που προκαλεί ο παρατεταμένος καύσωνας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που λοιδορήθηκαν από κυβερνητικής πλευράς μέχρι την έλλειψη προετοιμασίας για την αντιμετώπιση ή την πρόληψη πυρκαγιών και άλλων καιρικών φαινομένων.

Ο βουλευτής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ακόμα και στο πως αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση οι αθλητές που παίρνουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Μίλτου Χατζηγιαννάκη στο ρ/σ FM 105,5  Στο Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου