Γιώργος Τράγκας: «Τα σχέδια του Μαξίμου για την πολυδιάσπαση του κοινωνικού μετώπου κατά Μητσοτάκη»

Γιώργος Τράγκας, Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, Κ.ΕΛ.ΑΝ, Κυρ. Μητσοτάκης, κυβέρνηση,
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα δρέψει τώρα τα σταφύλια της οργής. Είναι κατάμαυρη και φασιστική. Κυρίως, όμως, είναι ανθελληνική και εξόχως αντιδημοκρατική και αντιευρωπαϊκή! Είναι διοίκηση γερμανικού προτεκτοράτου, η οποία προβαίνει σε μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Στην προκειμένη περίπτωση κατά της ελληνικής κοινωνίας.
Τα “ακροαστικά” στη Δημοκρατία αντιμετωπίζονται μόνο με παλλαϊκή ενότητα


Είναι καλός οιωνός ότι ξεσηκώνονται και καταγγέλλουν την γερμανόφιλη και φασιστική κυβέρνηση Μητσοτάκη, επώνυμοι πολίτες, γνωστοί στο ευρύ κοινό, δημοκράτες και πατριώτες, πλούσιοι και φτωχοί. Είναι καλός οιωνός ότι ένας βιομήχανος (Δημήτρης Γιαννακόπουλος) ανακαλύπτει, έστω και καθυστερημένα, ότι οι σημερινοί ένοικοι του Μαξίμου χρησιμοποιούν ναζιστικές μεθόδους και προπαγανδιστικά συνθήματα που ήταν όπλα του Γιόζεφ Γκαίμπελς, προκειμένου να πείθει, ότι όσα εγκλήματα διαπράττει το χιτλερικό καθεστώς, αφορούσαν την “ασφάλεια” των κατεχόμενων, από τη σβάστικα, λαών.

Είναι καλός οιωνός ότι μια διακεκριμένη δημοσιογράφος, η κ. Σεμίνα Διγενή, επαναστατεί και βγαίνει μπροστά καταγγέλλοντας τον υιό του Εφιάλτη και το περιβάλλον του, για τα ακραία μέτρα που ανακοίνωσε ο προσβάλλων συστηματικά τις Ιπποκρατικές αρχές, Βασίλης Κικίλιας. Όπως είναι καλό σημάδι το γεγονός ότι μια ολόκληρη κοινωνία, παθητικοποιημένη από το μνημόνιο και τη λοβοτομή του “μείνε σπίτι, μείνε ασφαλής”, ξυπνάει από το λήθαργο (εμβολιασμένη και ανεμβολίαστη) μέσα στη “φάρμα των ζώων”του Μητσοτακισμού και κραυγάζει “δεν πάει άλλο”! Η Τάνια Τσανακλίδου, περιέγραψε σωστά την πολιτική προσωπικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ένας υπερφίαλος, νάρκισσος και ανίκανος. Επικίνδυνος για τη χώρα. Ομολογώ ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι πάντες, οι συμπατριώτες μου, επιβεβαιώνουν όσα λέω επί ένα και πλέον έτος. Δηλαδή την περίοδο που καταστρέφεται η πατρίδα μας κι εγώ προσωπικά υφίσταμαι πολιτικές διώξεις και εμφανή προσπάθεια φίμωσης της φωνής μου.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα δρέψει τώρα τα σταφύλια της οργής. Είναι κατάμαυρη και φασιστική. Κυρίως, όμως, είναι ανθελληνική και εξόχως αντιδημοκρατική και αντιευρωπαϊκή! Είναι διοίκηση γερμανικού προτεκτοράτου, η οποία προβαίνει σε μαζικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Στην προκειμένη περίπτωση κατά της ελληνικής κοινωνίας.

Εδώ παρακαλώ τον Εισαγγελέα του Αρείου πάγου κ. Πλιώτα, να τύχω της μικρής προσοχής του, διότι αργότερα, όταν θα πέσει με υπόκωφο γδούπο η κυβέρνηση, ο λαός θα αναζητήσει ευθύνες από όλους μας και θα μιλάει για εγκληματική αμέλεια των Ανωτάτων Δικαστικών Αρχών, οι οποίες σύρονται, σήμερα, από αντισυνταγματικές, αντιεπιστημονικές και παράλογες κυβερνητικές αποφάσεις. Ο διακεκριμένος και σεβαστός Εισαγγελέας κ. Πλιώτας, οφείλει να σκύψει πάνω από τις επίσημες ανακοινώσεις των πολυεθνικών εταιρειών που παράγουν τα εμβόλια και των πανεπιστημίων, που υπογραμμίζουν ότι, πρώτον το εμβόλιο της Pfizer μετά από 8 μήνες η προστασία του μειώνεται στο 16%! Και δεύτερον, ότι το Ισραήλ διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει επαρκής ανοσία μετά τον διπλό εμβολιασμό και ότι ήδη παρατηρείται πως μεγάλο ποσοστό των βαρέων περιστατικών COVID, είναι εμβολιασμένα άτομα!!! Πράγμα που σημαίνει, για πολλούς ειδικούς, ότι τα εμβόλια που υπάρχουν γεννούν σκληρότερα στελέχη του ιού και γι’ αυτό νοσούν σε μεγάλο ποσοστό και οι εμβολιασθέντες. Πέραν αυτού, αρχίζει να δημιουργείται η αίσθηση διεθνώς ότι οι δόσεις των εμβολίων μετά από δύο θα γίνουν απεριόριστες, τρεις, τέσσερις και πέντε, έτσι ώστε θα υπάρξει νομοτελειακά αέναος κύκλος εμβολιασμών!!

Το εκπληκτικό αυτή την περίοδο, είναι ότι ουδείς μιλάει για φάρμακα. Όπως μεταδόθηκε, ο κυβερνήτης της Φλόριντα, έφτιαξε μια σειρά σταθμών για τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων στους κατοίκους της πολιτείας του. Κατηγόρησε την κυβέρνηση Μπάιντεν ότι κακώς δεν κάνει το ίδιο, λέγοντας ότι “αφού υπάρχουν φάρμακα, δεν πρέπει να μιλάμε για απαγορεύσεις”. Υπογράμμισε ότι “όποιος πολίτης έχει βαρύ περιστατικό, μπορεί να πάει σε έναν από τους σταθμούς, να του χορηγηθούν μονοκλωνικά και να γίνει αμέσως καλά”!

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ισπανίας απέρριψε τον διχασμό των Ισπανών πολιτών και το διαβατήριο υγείας (pass sanitaire). Η Γαλλία και η Γερμανία απαγόρευσαν την διαίρεση των πολιτών και επιτρέπουν στους ανεμβολίαστους να έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους με rapid test ισχύος 72 ωρών. Μάλιστα μέχρι στιγμής αυτό για Γάλλους και Γερμανούς είναι εντελώς δωρεάν. Μόνο στην Ελλάδα, η οποία καταστράφηκε οικονομικά από τη διαχείριση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αποφασίστηκαν τα σκληρότερα και τα πλέον απάνθρωπα μέτρα διαίρεσης των πολιτών. Μέτρα που θυμίζουν τις άσπρες και τις μαύρες τουαλέτες του νοτιοαφρικανικού Άπαρτχαϊντ. Η γερμανόφιλη κυβέρνηση των Αθηνών, έχει ένα σχέδιο διαίρεσης των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, δηλαδή καθαρούς και ακάθαρτους. “Μαύρους” και “άσπρους”. Τελική επιδίωξη: “Μητσοτακικοί” – “αντι-Μητσοτακικοί”.

Με εντολές του Μαξίμου επιδιώκεται η πολιτική πολυδιάσπαση, όλων εκείνων που απαρτίζουν σήμερα το περίφημο “αντιεμβολιαστικό κίνημα”. Το Μαξίμου προτιμά μια σειρά από μικρά “αντιεμβολιαστικά” κόμματα, παρά ένα μεγάλο αντι-Μητσοτακικό μέτωπο. Μαθαίνω ότι ήδη, εκεί στο βορρά, προτείνουν στον κ. Κούβελα, να ηγηθεί κόμματος και να μετατραπεί από επιστήμονας που κρίνει τα υγειονομικά μέτρα, σε πολιτικό αρχηγό. Τόσο οι μυστικές υπηρεσίες του καθεστώτος Μητσοτάκη, όσο και διάφορα κέντρα, επιδιώκουν να υπάρχουν στο “ταμπλό” των κοινωνικών δυνάμεων που αντιδρούν στο φασισμό και τα ακραία υγειονομικά μέτρα, . διάφορα “κόμματα” και “ομάδες” με αντιεμβολιαστικές πινακίδες, που εύκολα θα κατηγορηθούν ως “ψεκασμένοι” ή “εξτρεμιστές” ή συνωμοσιολόγοι, ή ακροδεξιοί και θα διαλυθούν ως χαρτοπόλεμος. Το Μαξίμου προτιμά να απορροφηθεί ένα μέρος τους από τα σημερινά κόμματα της αντιπολίτευσης για να μην υπάρξει έτσι πλατύ αντι -Μητσοτακικό μέτωπο. Στο κόλπο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, και το ΚΙΝΑΛ, καθώς και ο Βελόπουλος, που τηρούν αιδήμονα σιωπή, ή μια υποτονθορύζουσα αντιπολιτευτική κριτική, θέλοντας να διατηρηθεί το σημερινό γερμανοελεγχόμενο πολιτικό status quo. Το πραγματικό πρόβλημα του Μαξίμου (που δεν αντιλαμβάνονται οι ατάκτως κινούμενοι αντιεμβολιαστές) είναι ο τυφώνας του αντι-Μητσοτακισμού, που σαρώνει τη χώρα.

Το πρόβλημα, εντός ολίγου, δεν θα είναι ο COVID 19, ο οποίος “προσγειώνεται” παγκοσμίως. Το πρόβλημα (ειδικά στην Ελλάδα), είναι ο έλεγχος της κοινωνίας εντός του περίφημου “ευρωπαϊκού τόξου”, δηλαδή των μνημονιακών δεδομένων κατοχής στα οποία ζει ο Ελληνικός λαός. Το πρόβλημα είναι η πείνα που έρχεται, η συνέχιση των ετησίων καταβολών στα γερμανικά ταμεία, το “παρκάρισμα” της ανεργίας, οι μετανάστες και φυσικά τα εθνικά θέματα. Ο Μητσοτάκης θα μπορούσε να επιλέξει για τον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο των εστιατορίων, το rapid test των 72 ωρών, όπως ισχύει σήμερα στη Γαλλία και τη Γερμανία. Επιδιώκει όμως να έχει ως όπλο τη διαίρεση των πολιτών, γιατί σκέπτεται την ημερομηνία των πρόωρων εκλογών και ταυτόχρονα θέλει να δημιουργηθούν “κομματίδια” αντιεμβολιαστών, τα οποία θα κουνάνε αντιπολιτευτικές σημαίες, ενώ αυτός στην επόμενη φάση, θα αφομοιώσει την οργή του κόσμου με τα rapid test και λέγοντας, ανεβάσαμε και το ποσοστό των εμβολιασθέντων.

Οι ομάδες που σήμερα ασκούν κριτική, με βασικό και ουσιώδες επιχείρημα εκείνο του συναινετικού εμβολιασμού, θα πρέπει να μιλάνε για οικονομία, ελληνοτουρκικά και μετανάστες. Γιατί αυτά τα θέματα θα γίνουν πρώτα σε όλα τα δελτία ειδήσεων. Τώρα είναι τα κρούσματα του COVID, γιατί έτσι θέλει το Μαξίμου. Το δίδυμο Μητσοτάκη – Τσίπρα θα καταδείξει μέσω του τηλεοπτικού, απολύτως ελεγχόμενου φάσματος, ότι όλοι αυτοί απλά φωνάζουν, αλλά δεν έχουν κυβερνησιμότητα. Δηλαδή δεν μπορούν να διαχειριστούν κρατικά προβλήματα. Εκεί το πάει ο Μητσοτακισμός, με την ανοχή της Κουμουνδούρου. Αυτό θέλει προσοχή. Χωρίς ενότητα, χωρίς τεράστιο παλλαϊκό μέτωπο, δεν θα επιτευχθεί η ανατροπή της πολιτικής Βαστίλλης του Μητσοτακισμού.

Τις επόμενες εβδομάδες, ο Μητσοτάκης θα επιχειρήσει μεγαλύτερη διαίρεση του πληθυσμού και “ταύτιση” ενός εμβολιασμένου τμήματος της κοινωνίας μαζί του. Θα αφήσει τους “απέναντι” να γίνουν βορά της συνεργαζομένης με τη “μαύρη” κυβέρνησή αντιπολίτευσης.

Ως επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι και ως ένα από τα παλαιότερα μέλη της ΕΣΗΕΑ, σας καλώ όλους να αφυπνιστείτε. Μην πέσετε θύματα των σχεδίων του Μαξίμου. Επιδιώκει το κατατεμαχισμό του πολιτικού αντι-Μητσοτακικού μετώπου. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Οι οιωνοί είναι καλοί, αρκεί να μην τους καταπιεί ο “οπλαρχηγισμός” των αντιεμβολιαστών. Η πατρίδα μας έχει “ακροαστικά” στη Δημοκρατία, όχι από COVID 19, αλλά από τον Μητσοτακισμό και την γερμανόφιλη πολιτική κάστα των Αθηνών.

* Ο Γιώργος Τράγκας,είναι Πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ, παλαίμαχος Δημοσιογράφος, εκδότης και ιδρυτής του Crash Magazine και του ρ/σ Crash Radio.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου