Ο άφαντος κύριος Στυλιανίδης

Χρήστος Στυλιανίδης, υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, kontranews,


Τo ερώτημα που τίθεται είναι πού ήταν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστος Στυλιανίδης και δεν επισκέφθηκε ως όφειλε την B. Εύβοια μετά τις καταστροφικές πλημμύρες;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθέτησε υπουργό αρμόδιο για τη διαχείριση των καταστροφών που προκαλεί η κλιματική αλλαγή, τον Κύπριο, Χρήστο. Στυλιανίδη.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ είναι δικαίωμα του πρωθυπουργού να διορίζει υπουργό όποιον θέλει και να πρωτοτυπεί κάνοντας μάλιστα και μεταγραφές.

ΤΟ ερώτημα που τίθεται είναι πού ήταν ο κύριος Στυλιανίδης και δεν επισκέφθηκε ως όφειλε την Εύβοια μετά τις καταστροφικές πλημμύρες;

ΩΣ αρμόδιος υπουργός θα έπρεπε να βρεθεί στον τόπο των καταστροφικών πλημμυρών για να εκτιμήσει την κατάσταση και να δώσει λύσεις.

Ο ΙΔΙΟΣ προτίμησε να λάμψει δια της απουσίας του και η κυβέρνηση πέταξε για μία ακόμη φορά τη μπάλα στην εξέδρα υποσχόμενη είκοσι εκατομμύρια ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών.

ΟΠΩΣ αντιλαμβάνεστε, τις περισσότερες φορές οι μεταγραφές αεροδρομίου τις οποίες είχαν ανάγει σε επιστήμη οι ποδοσφαιρικές ομάδες πριν τις ανακαλύψει το Μαξίμου προσφέρονται μόνο για την κάλυψη επικοινωνιακών αναγκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου