Παναγιώτης Λαφαζάνης: Αποκαλύψεις-βόμβες για όλους και για όλα, εξήγγειλε νέο πολιτικό κίνημα - Συνέντευξη στην ΕΡΤopen (Ηχητικό)

Παναγιώτης Λαφαζάνης, συνέντευξη, ΕΡΤopen, "Βουτηγμένοι στον Βούρκο", Σέξπυρ, Άγγελος Αληγιάννης,

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επεσήμανε ότι μόνη ελπίδα για την Ελλάδα είναι μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή. Αυτή την περίοδο συγκροτούμε ένα νέο πολιτικό κίνημα, το οποίο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην πολιτική ζωή, ενώνοντας και συνεγείροντας την μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας... 


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε μια συνέντευξη χείμαρρο τριών ωρών στην εκπομπή "Βουτηγμένοι στον Βούρκο" με τον Σέξπυρ και Άγγελο Αληγιάννη, μίλησε για όλους και για όλα.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τις κωλοτούμπες, και την αποτυχημένη διακυβέρνηση της χώρας έχει καταντήσει πλέον σήμερα "πολιτικό απολίθωμα" και επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να δει ούτε με κιάλια ξανά πρωθυπουργία.

Η συνέντευξη του Παναγιώτη Λαφαζάνη ατην ΕΡΤopen 


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης υπογράμμισε ακόμα ότι η επιστροφή στην κεντρική σκηνή του Γιώργου Παπανδρέου, αντιμετωπίζεται με αποστροφή από την ελληνική κοινωνία. Κατ' αυτόν τρόπο δεν ανανεώνεται η πολιτική ζωή αλλά αναπαλαιώνεται και σαπίζει ακόμα περισσότερο και το μόνο που μπορεί να "γεννήσει" είναι νέα καταστροφικά "Καστελόριζα".

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνέχισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ακολουθεί γρήγορα το πολιτικό αδιέξοδο του Τσίπρα και θα "τελειώσει", αν δεν προλάβει να τον "τελείωσε" ο ελληνικός λαός, με μια νέα χρεωκοπία της χώρας, η οποία τώρα μπορεί να συνοδευτεί και με μια νέα μεγάλη εθνική τραγωδία.

Επίσης επεσήμανε ότι μόνη ελπίδα για την Ελλάδα είναι μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή. Αυτή την περίοδο συγκροτούμε ένα νέο πολιτικό κίνημα, το οποίο μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην πολιτική ζωή, ενώνοντας και συνεγείροντας την μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, πολίτες ανεξαρτήτως προηγουμένης πολιτικής ένταξης, πάνω σε μεγάλους επίκαιρους στόχους για την αναγέννηση της χώρας, τους στόχους της εθνικής ανεξαρτησίας, της παραγωγικής ανόρθωσης, της βαθιάς δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου