Περιοδεία κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Εύβοια - Κεντρική ομιλία Αλέξη Τσίπρα στη Χαλκίδα την Παρασκευή 7:00 το απόγευμα

από προηγούμενη επίσκεψη, 31/5/21, Αλέξη Τσίπρα στην Χαλκίδα

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επισκέπτονται την Εύβοια, χθες 3/11 και σήμερα, Πέμπτη 4/11, κλιμάκια του κόμματος που κορυφώνεται με την αυριανή, 5/11, περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Εύβοια και την κεντρική ομιλία του στην Χαλκίδα...

Τα κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρη Τζανακόπουλο, τον Σταύρο Αραχωβίτη και τον Κώστα Ζαχαριάδη, τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και τομεάρχη Εσωτερικών της Κ.Ο. αντίστοιχα, συνοδευόμενοι από τους βουλευτές της περιοχής Β. Αποστόλου και Μ. Χατζηγιαννάκη θα επισκεφθούν τους δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου- Λίμνης-Αγίας Άννας όπου θα συνομιλήσουν με φορείς, εκπροσώπους κοινοτήτων και πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα :
  • Ο Γραμματέας Δημήτρης Τζανακόπουλος περιοδεύει το πρωί στους Ταξιάρχες και Ιστιαία, ενώ το απόγευμα επισκέπτεται την αγορά της Χαλκίδας,
  • Ο Σταύρος Αραχωβίτης περιοδεύει το μεσημέρι στα Βασιλικά και Γούβες και
  • Ο Κώστας Ζαχαριάδης περιοδεύει το πρωί στη Λίμνη και στις Ροβιές.

H χθεσινή περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στις περιοχές του Ληλάντιου και Μεσσαπίων

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 3/11, περιοδεία κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στις περιοχές του Ληλάντιου και Μεσσαπίων που χτυπήθηκαν από τις πλημμύρες του 2020.

Στα πλαίσια του σχεδίου πορείας προς τον λαό, που έχει ως στόχο το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ - Π. Σ. προς την κοινωνία και ενόψει της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Εύβοια την Παρασκευή και την ομιλία του στη Χαλκίδα την Παρασκευή 5/11/21 και ώρα 7:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Χαλκίδας, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 3/11 περιοδεία κλιμακίου στις περιοχές του Ληλάντιου και Μεσσαπίων που χτυπήθηκαν από τις πλημμύρες του 2020.

Στο Κλιμάκιο με επικεφαλής τον Πανο Ρήγα μέλος της Κ. Ο. Ε. Σ. και πρώην αναπλ. υπουργό Άμυνας συμμετείχαν, ο Βουλευτής Εύβοιας Μίλτος Χατζηγιαννάκης, οι πρώην βουλευτές Ακριώτης Γιώργος, Πρατσόλης Τάσος, Κεδίκογλου Συμεών, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και μέλη των Ο.Μ.

Στο Ληλάντιο το κλιμάκιο συναντήθηκε με την επιτροπή πλημμυροπαθών ενώ στα Μεσσάπια με τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά, εκπροσώπους του σωματείου εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, και με τον σύλλογο ενοικιαζομένων δωματίων Ψαχνών.

Από όλες τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί αδιάφορη τις εξελίξεις και στα δύο κρίσιμα μέτωπα, της πανδημίας και της ακρίβειας και ειδικότερα για τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στην πολύπαθη ΕΥΒΟΙΑ, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες.΄

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη