Πλήθος κόσμου για το ύστατο χαίρε στον Γιώργο Τράγκα

Γιώργος Τράγκας, νεκρώσιμος ακολουθία,
Το τελευταίο «αντίο» είπαν χθες συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στον ατον αγωνιστή δημοσιογράφο και επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι (ΚΕΛΑΝ), Γιώργο Τράγκα

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στον ιερό ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά για να αποχαιρετίσει τον Γιώργο Τράγκα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών δίνοντας μάχη για πολλές ημέρες με τον κορωνοϊό.

Φίλοι, συνεργάτες, αλλά και μέλη του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ παραβρέθηκαν στη κηδεία του δημοσιογράφου.

Στην εκκλησία έφτασε λίγο πριν τις 12:00 και η σύζυγός του, συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειάς της, η οποία είχε νοσήσει επίσης από κοροναϊό. Παράλληλα, στην εκκλησία από νωρίς το πρωί ήταν και τα παιδιά του Γιώργου Τράγκα αλλά και οι δύο πρώην σύζυγοί του.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν και ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος σε δηλώσεις του δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του: «Ξεκινήσαμε μαζί τη δημοσιογραφία. Πίσω από το σκληρό προκλητικό πρόσωπο του Τράγκα κρυβόταν μια πολύ τρυφερή και περήφανη ψυχή» δήλωσε ο γνωστός δημοσιογράφος προσθέτοντας ότι «Έφυγε άδικα ο Γιώργος».

Επίσης για τον Γιώργο Τράγκα μίλησαν ο δημοσιογράφος και παλιός συνάδελφος Γιάννης Δημαράς και ο Διευθυντής του περιοδικού Crash, Παντελής Ζήλος.

Σημειώνουμε ότι στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν πρόσωπα της πολιτικής σκηνής. όπως ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο Νίκος Νικολόπουλος, ο Δημήτρης Καζάκης και ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Ο κ. Αντώναρος δήλωσε για τον Γιώργο Τράγκα: «Κυριάρχησε για 40 χρόνια σε ό,τι έκανε. Από τον γραπτό λόγο μέχρι το ραδιόφωνο, κυρίως, αλλά και την τηλεόραση. Οι παρεμβάσεις του ήταν τόσο αποτελεσματικές, για έναν πολύ απλό λόγο. Γιατί έπιανε τον «σφυγμό» των ανθρώπων και της κοινωνίας, μέχρι το τέλος. Αυτό πρέπει να θυμόμαστε και να καταλαβαίνουμε τι είναι η πραγματική δημοσιογραφία».

Ο επί χρόνια συνεργάτης του και ραδιοφωνικός παραγωγός του Crash Radio, Σπύρος Νάννος, εμφανώς συγκινημένος δήλωσε: «Σήμερα έχει πεθάνει ένα μεγάλο κομμάτι μέσα. Είμαι 27 χρόνια μαζί του, από το 1994 στη σχολή και δεν έφυγα δίπλα του από ποτέ. Ήταν πολύ ξαφνικό για εμάς. Έχω περάσει τα καλύτερά μου χρόνια. Πέθανε ο δεύτερός μου πατέρας».

Μεταξύ άλλων, το παρών έδωσαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΕΛΑΝ Πάρις Κουρτζίδης και ο αναπληρωτής Γραμματέας του Κινήματος, Γρηγόρης Πετράκος

Η οικογένειά του έχει γνωστοποιήσει την επιθυμία της αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στην «Κιβωτό του Κόσμου» ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου