Γ. Βαρουφάκης για το αποτέλεσμα των γαλλικών εκλογών: Η Αριστερά σκέκεται στο ύψος των ιστορικών εξελίξεων μέσα από την ρήξη και την ανυπακοή

Γαλλικές εκλογές, Γαλλική αριστερά, Γιάνης Βαρουφάκης, ΜέΡΑ25,

Το αποτέλεσμα των εκλογών στη Γαλλία σχολίασε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, με ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνοντας πως μέσα από την ρήξη, την ανυπακοή, την ριζοσπαστικοποίηση και την απόρριψη της απατηλής «κυβερνησιμότητας», η Αριστερά μπορεί να σταθεί στο ύψος των ιστορικών εξελίξεων.

Μετά και τον δεύτερο γύρο των γαλλικών βουλευτικών εκλογών, η παράταξη του Εμανουέλ Μακρόν, αν και παραμένει πρώτο κόμμα, χάνει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, ενώ η αριστερή συμμαχία NUPES με επικεφαλής τον Ζαν-Λικ Μελανσόν γίνεται πλέον η αξιωματική αντιπολίτευση. Το αποτέλεσμα των εκλογών στη Γαλλία σχολίασε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, με ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνοντας πως μέσα από την ρήξη, την ανυπακοή, την ριζοσπαστικοποίηση και την απόρριψη της απατηλής «κυβερνησιμότητας», η Αριστερά μπορεί να σταθεί στο ύψος των ιστορικών εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε το

Ο πρόεδρος της ΚΟ της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Αλέξης Χαρίτσης, στο ATTICA TV