ΣΥΡΙΖΑ: «Νέα Δημοκρατία και Λίνα Μενδώνη συνεχίζουν να καλύπτουν τον εκλεκτό τους Δημ. Λιγνάδη»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γραφείο Τύπου, Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία, Λίνα Μενδώνη, υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη,

«Ο ελληνικός λαός έχει επίσης αποφανθεί ότι Μητσοτάκης και Μενδώνη προσπάθησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση από τα πρώτα της βήματα»

Το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και η Νέα Δημοκρατία «τυφλωμένοι από την αλαζονεία τους, επιμένουν να εστιάζουν στις υπερκομματικές και εύλογες αντιδράσεις πολιτών και καλλιτεχνών, είναι δείγμα της σταθερής τους απόφασης να καλύπτουν τον εκλεκτό τους».

Αυτό τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απαντώντας στη Λίνα Μενδώνη που εμφανίστηκε θιγμένη και ισχυρίστηκε ότι θα ήταν καλό «ο πολιτισμός να μην εργαλειοποιείται».

«Η ελληνική δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ότι ο Λιγνάδης είναι ένοχος για δυο βιασμούς ανηλίκων» υπογραμμίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συνεχίζει επισημαίνοντας πως «ο ελληνικός λαός έχει επίσης αποφανθεί ότι Μητσοτάκης και Μενδώνη προσπάθησαν να συγκαλύψουν την υπόθεση από τα πρώτα της βήματα».

ΣOK!: Εκτός φυλακής ο Δημήτρης Λιγνάδης, παρ’ ότι καταδικάστηκε σε 12ετή φυλάκιση! – «Ντροπή, αίσχος», φώναζε ο κόσμος.

«Το ότι η ΝΔ και η κα Μενδώνη, τυφλωμένοι από την αλαζονεία τους, επιμένουν ακόμα και σήμερα να εστιάζουν στις υπερκομματικές και εύλογες αντιδράσεις πολιτών και καλλιτεχνών, είναι δείγμα της σταθερής τους απόφασης να καλύπτουν τον εκλεκτό τους» αναφέρει καταληκτικά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Πολιτισμού δήλωσε πως «για την υπόθεση έχει αποφανθεί η ελληνική Δικαιοσύνη και καλό είναι εφόσον πιστεύουμε όλοι στη δικαιοσύνη και εγώ πιστεύω στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη να μένουμε σε αυτά που έχουν αποφανθεί οι δικαστές».

Σε ερώτηση για τις διαμαρτυρίες που γίνονται σε χώρους πολιτισμού κατά της αποφυλάκισης Λιγνάδη απάντησε τα εξής: «Καλό είναι ο πολιτισμός να μην εργαλειοποιείται με αυτόν τον τρόπο, ο καθένας μπορεί να κρίνει από κει και πέρα».
πηγή: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου