Π. Πολάκης: «O ΣΥΡΙΖΑ άφησε 37 δις κι αυτοί ξανατρώνε με ελεεινό τρόπο τα λεφτά» - Βολές κατά ΝΔ και ΥΠΕΘΑ στη συνέντευξή του στο militaire.gr (vid)

Παύλος Πολάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Πάρις Καρβουνόπουλος, militaire.gr, σκάνδαλα, ΝΔ, ΥΠΕΘΑ,

Ο Παύλος Πολάκης, από από το κανάλι του militaire.gr και τον Πάρι Καρβουνόπουλο, «αλλάζει τα φώτα» σε ΥΠΕΘΑ και κυβέρνηση! «Αφήσαμε 37 δις και ξανατρώνε τα λεφτά»

Ο βουλευτής Χανίων και επικεφαλής του Τμήματος Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, «αλλάζει τα φώτα» στο ΥΠΕΘΑ . Η αφορμή είναι μία από τις πολλές απ΄ ευθεία αναθέσεις που έχουν γίνει τα τελευταία 3,5 χρόνια. Όπως λέει στη συνέντευξη του στο militaire.gr από τον Τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσουν «κι άλλα θέματα του ΥΠΕΘΑ».

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βάλει την υπογραφή του εν λευκώ στα 14 δις των εξοπλισμών υπενθυμίζοντας τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για επαναδιαπραγμάτευση συμβάσεων. Όχι μόνο για το κόστος τους, αλλά κυρίως γιατί δεν έχει εξασφαλιστεί «ούτε μία βίδα για την ελληνική αμυντική βιομηχανία».


Ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται με σφοδρότητα στην κυβέρνηση καταγγέλοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε 37 δις κι αυτοί ξανατρώνε με ελεεινό τρόπο τα λεφτά».

Οξύτατη η κριτική του για το σκάνδαλο των υποκλοπών και «τροφή για σκέψη» τα στοιχεία που παρουσιάζει για τους θανάτους από κορονοϊό.

Απορρίπτει με κατηγορηματικό τρόπο τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που θεωρεί ότι προέρχονται από «ένα δημοσιογραφικό και δημοσκοπικό σύστημα που προσπαθεί να διατηρήσει για λίγο ακόμη τον Μητσοτάκη στην εξουσία».

Στο τελευταίο μέρος της συζήτησης θέμα ο θαυμασμός του για τον Άρη Βελουχιώτη, η φωτογραφία του οποίου υπάρχει πάντα στο γραφείο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου