Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου για φιέστα Μητσοτάκη: «Εμπαιγμός συνταξιούχων για αυξήσεις και αναδρομικά» (vid)

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ΣΥΡΙΖΑ, ασφαλιστικό, συντάξεις, αναδρομικά,

Για εμπαιγμό των συνταξιούχων κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Για εμπαιγμό στους συνταξιούχους κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, σε on camera δήλωσή της

«Αφού έκοψε τη 13η σύνταξη, στέρησε τα αναδρομικά από 1,5 εκατ. συνταξιούχους, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει για τις εκκρεμείς συντάξεις», σημειώνει, προσθέτοντας ότι «με το σύστημα fast track οι μισές κύριες συντάξεις βγαίνουν είτε με λάθη είτε μειωμένες».

«Οι εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις είναι 125.000 και 55.000 τα εφάπαξ. Και τώρα με θράσος ο κ. Μητσοτάκης διαφημίζει, ως δικές του, τις αυξήσεις στις συντάξεις που θα γίνουν με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ από το 2017», υπογραμμίζει η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, καταλήγοντας ότι οι συνταξιούχοι θα δώσουν την απάντησή τους στις εκλογές.


Ακολουθεί η πλήρης δήλωση της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου:


«Ο εμπαιγμός των συνταξιούχων από τον κ. Μητσοτάκη δεν έχει τέλος. Αφού έκοψε τη 13η σύνταξη, στέρησε τα αναδρομικά από 1,5 εκατ. συνταξιούχους, σήμερα πανηγυρίζει για τις εκκρεμείς συντάξεις. Τον διαψεύδει όμως η πραγματικότητα.

Παρά το φιάσκο των ιδιωτών στον ΕΦΚΑ και τις αλχημείες στον υπολογισμό των συντάξεων, τα στοιχεία είναι αμείλικτα.

Με το σύστημα fast track οι μισές κύριες συντάξεις βγαίνουν είτε με λάθη είτε μειωμένες.

Οι εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις είναι 125.000 και 55.000 τα εφάπαξ. Και τώρα με θράσος ο κ. Μητσοτάκης διαφημίζει, ως δικές του, τις αυξήσεις στις συντάξεις που θα γίνουν με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ από το 2017.

Οι συνταξιούχοι που αντιμετωπίζουν την ακρίβεια και την κρίση θα δώσουν στις εκλογές την απάντησή τους στον κ. Μητσοτάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου