Δήμητρα Καλδή, Ιδιοκτήτρια σπιτιού στα Πατήσια: «Θέλουν να μάς πετάξουν έξω για χρέος 881 ευρώ στα κοινόχρηστα»! (Ηχητικό)

Έξωση, Πλειστηριασμοί, Κοινόχρηστα,


«Σε ποια χώρα ζούμε;; Είναι αυτό κράτος δικαίου; Είναι κλοπή, αυτό που μας κάνουν» τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η κα Δήμητρα Κλαδή....


«Για 881 ευρώ χρέος πλειστηριάστηκε εν κρυπτώ το σπίτι μου, δεν υπάρχει καμία προστασία» είπε μιλώντας Στο Κόκκινο για τη βάρβαρη επιχείρηση έξωσης

Η  κα Δήμητρα Καλδή, ζει με τα δύο παιδιά της από το 2004 σε ένα μικρό διαμέρισμα στα Πατήσια, πληρώνοντας με συνέπεια το δάνειό της στην Εργατική Εστία. 18 χρόνια μετά, χάνει το σπίτι που εξακολουθεί να πληρώνει, για χρέος 881 ευρώ από κοινόχρηστα, όπως είπε η ίδια Στο Κόκκινο και στους Γιάννη Ανδρουλιδάκη και Τζούλυ Τσίγκα.

«Στην πολυκατοικία υπάρχουν 40 διαμερίσματα, αλλά την διαχείριση έχει αναλάβει μια πενταμελής επιτροπή ιδιοκτητών. Στα κοινόχρηστα μαζεύτηκε χρέος 881 ευρώ καθώς εγώ για να πληρώσω ζητούσα παραστατικά και αποδείξεις για τις εργασίες που έγιναν στο κτίριο, τα οποία όμως δεν μου δόθηκαν ποτέ. Δικηγόρος συγγενής μέλους της διαχειριστικής επιτροπής έφτασε στην έκδοση εντολής πληρωμής, χωρίς απόφαση συνέλευσης της πολυκατοικίας». Καταγγέλλει «κλοπή» του σπιτιού της, που εκπλειστηριάστηκε τον Μάιο και η ίδια – λόγω θανάτου του δικηγόρου της – ενημερώθηκε σχετικά τον Ιούνιο. «Ζήτησα μια παράταση της διαδικασίας ως τον Μάρτιο αλλά μάταια…» εξηγεί.

«Σήμερα ήρθαν με τρυπάνια να ανοίξουν το σπίτι και να μας πετάξουν έξω. Τέτοιες σκληρές εποχές, για 800 ευρώ πετούν ανθρώπους στον δρόμο» είπε, και πρόσθεσε πως την έχουν πλησιάσει κι άλλοι ιδιοκτήτες που της λένε πως τους απειλούν να τους πάρουν το σπίτι για οφειλή στα κοινόχρηστα.

«Είναι κλοπή, αυτό που μας κάνουν» τονίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου