Νίκος Ανδρουλάκης από τη Χαλκίδα: «Χτίζουμε κοινωνικές πολιτικές. Για κοινωνική δικαιοσύνη για όλους τους Έλληνες» (vid)

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, Χαλκίδα, Εθνικές Εκλογές 2023,

Πυρά Νίκου Ανδρουλάκη κατά Μητσοτάκη και Τσίπρα από τη Χαλκίδα: «Κακοποίησαν τις λέξεις πρόοδος και σταθερότητα»


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος  Ανδρουλάκης έστρεψε για μια ακόμη φορά τα βέλη του κατά της Νέας Δημοκρατίας όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τους πολίτες στο διάστημα που έχει απομείνει μέχρι τις εκλογές να δώσουν έναν κοινό αγώνα ώστε το βράδυ των βουλευτικών εκλογών το ΠΑΣΟΚ να είναι ο μεγάλος νικητής.



Το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Ανδρουλάκης “γεμίζουν” κάθε αίθουσα στην Επικράτεια. Πριν λίγο καιρό στην Κατερίνη, τώρα στην Χαλκίδα ενώ αξιοσημείωτη ήταν η μαζικότατη συγκέντρωση στο Αργοστόλι με ομιλητή των Ανδρέα Σπυρόπουλο. Έχουν “βαλθεί” να “τρελάνουν” τους δημοσκόπους που στα πρόσφατα “ευρήματά” τους δίνουν ισχνή αύξηση στο ΠΑΣΟΚ. Ένα ΠΑΣΟΚ, που όπως φαίνεται, θα τους διαψεύσει όλους την ημέρα των εκλογών και θα δικαιώσει όλους όσους πιστεύουν και βιώνουν την δημοκρατική ανατροπή.

“Είμαστε υπερ της Ευρώπης των λαών” όχι της “Ευρώπης των αγορών μόνο”. Το ΠΑΣΟΚ, η ιστορική δημοκρατική παράταξη οφείλουμε να πάρουμε θέση ως εκ των πυλώνων της ευρωπαϊκής προοπτικής στην περίοδο των ιδεολογικών συγκρούσεων, τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης στην κατάμεστη αίθουσα στην Χαλκίδα.

«Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για “πράσινη μετάβαση” και να μην αξιοποιούνται οι προοπτικές που δίνουν οι ενεργειακές κοινότητες. Σε μια “πληγωμένη” περιοχή όπως η Εύβοια, θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα για την Πολιτεία» υπογράμμισε, ενώ ταυτόχρονα έφερε ξεκάθαρο παράδειγμα Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για τον τρόπο που χρησιμοποιείται το ταμείο ανάκαμψης, ενώ τα βέλη του έστρεψε στην κυβέρνηση για τον τρόπο που ευνοεί “ημετέρους” οξύνοντας τις κοινωνικές ανισότητες την στιγμή που άλλοι φροντίζουν να εξασφαλίσουν το μέλλον των επόμενων γενιών.

«Χτίζουμε κοινωνικές πολιτικές. Για κοινωνική δικαιοσύνη για όλους τους Έλληνες» επισήμανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταχειροκροτούμενος ενώ στάθηκε στην “φτωχοποίηση” του Ελληνικού λαού, προτείνοντας ένα νέο ΕΚΑΣ για τους συνταξιούχους, κοινωνική κατοικία για να μπορούν να σπουδάζουν οι νέοι μακριά από τον τόπο τους ενώ έψεξε την πολιτική της κυβέρνησης κατηγορώντας την για “απόπειρα εξαγοράς ψήφων” με “ψευτοεπιδόματα” ενόψει εκλογών ενώ κατήγγειλε την ενεργειακή πολιτική που εφαρμόζει τόσο η ΝΔ όσο εφάρμοσε και ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, “δείχνοντας” τους 2 ως υπεύθυνους για την ενεργειακή ακρίβεια.



«Μέτρα δικαιοσύνης» προανήγγειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης ενώ “έδειξε” στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την διακυβέρνηση της χώρας

«Στο δρόμο προς τις κάλπες ζητάμε από τον ελληνικό λαό να δώσει στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής το ισχυρό ποσοστό, που θα του επιτρέψει να ανατρέψει τους σημερινούς συσχετισμούς και να έρθει σε ρήξη με ένα αυτοκαταστροφικό πολιτικό σύστημα που αναπαράγει διαρκώς τις κρίσεις που υπονομεύουν την εθνική συνεννόηση, υποσκάπτουν την κοινωνική συνοχή, και αποδυναμώνουν τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας βυθίζοντάς τες στην αβεβαιότητα και την ανασφάλεια.» σημείωσε.

Ενώ ανέφερε σχετικά: «Οι επερχόμενες εθνικές εκλογές σημαίνουν την ώρα των μεγάλων αποφάσεων. Να βάλουμε τέλος στους συσχετισμούς που βυθίζουν στην απόγνωση τις δημιουργικότερες δυνάμεις της κοινωνίας μας λυτρώνοντας την μεσαία τάξη και την νέα γενιά από τον συμβιβασμό με την μετριοκρατία και την παρακμή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου