Πόπη Τσαπανίδου: «Αφήστε τα μισόλογα – Θα κρατήσει τη Νικολάου στα ψηφοδέλτια ο Μητσοτάκης;»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, Γιάννης Οικονόμου, Σοφία Νικολάου,

Να αφήσει τα μισόλογα για «υποψηφίους που επικυρώνονται στα πρωτοδικεία» και να απαντήσει ξεκάθαρα για τη Σοφία Νικολάου, καλεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο η Πόπη Τσαπανίδου.

«Θα κρατήσει τη Νικολάου στα ψηφοδέλτια ο Μητσοτάκης; Αν όχι, οφείλει να την διαγράψει σήμερα κιόλας τόσο από τις λίστες των ψηφοδελτίων όσο και από αυτές του κόμματος της ΝΔ» απαντά στον Γιάννη Οικονόμου

Να αφήσει τα μισόλογα για «υποψηφίους που επικυρώνονται στα πρωτοδικεία» και να απαντήσει ξεκάθαρα για τη Σοφία Νικολάου, καλεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο η Πόπη Τσαπανίδου.

«Θα κρατήσει ο κ. Μητσοτάκης την κ. Νικολάου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ ενώ κατηγορείται από τις αρχές για κατάχρηση δημοσίου χρήματος;» ρωτά ξεκάθαρα τον Γιάννη Οικονόμου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Αν όχι οφείλει να την διαγράψει σήμερα κιόλας τόσο από τις λίστες των ψηφοδελτίων όσο και από αυτές του κόμματος της ΝΔ» υπογραμμίζει η Πόπη Τσαπανίδου.

Η δήλωση της Πόπης Τσαπανίδου

«Ο κ. Οικονόμου οφείλει να αφήσει τα μισόλογα για υποψήφιους που επικυρώνονται στα πρωτοδικεία και να απαντήσει ξεκάθαρα:

Θα κρατήσει ο κ. Μητσοτάκης την κ. Νικολάου στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ ενώ κατηγορείται από τις αρχές για κατάχρηση δημοσίου χρήματος;

Αν όχι οφείλει να την διαγράψει σήμερα κιόλας τόσο από τις λίστες των ψηφοδελτίων όσο και από αυτές του κόμματος της ΝΔ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Οικονόμου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, άφησε ουσιαστικά ακάλυπτη την πρώην γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής της κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία ζημίωσε, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, με 2 εκατομμύρια ευρώ το δημόσιο με απευθείας αναθέσεις.

«Η κα Νικολάου έχει δώσει τις δικές της εξηγήσεις από εκεί και πέρα η διαδικασία κατάρτισης των ψηφοδελτίων και των εκλογικών συνδυασμών της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε εξέλιξη» είπε χαρακτηριστικά ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Όπως έχει πει και ο πρωθυπουργός, σταθμίζονται και εξετάζονται σε πολύ μεγάλο βάθος τα δεδομένα που αφορούν τους υποψήφιους της ΝΔ» δήλωσε, προσθέτοντας ότι «οι υποψήφιοι ανακηρύσσονται από τα πρωτοδικεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου