ΛΑΕ Α Α : «H απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για αποχή από την κοινοβουλευτική διαδικασία είναι έκφραση υποκρισίας...»

ΛΑΕ-ΑΑ, Σχόλιο Γραφείου Τύπου, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποχή απο κοινοβουλευτικά,

«Τα παιχνίδια εντυπωσιασμού δεν πρόκειται να ανατρέψουν το σύστημα Μητσοτάκη και τη μνημονιακή ερήμωση. Η αριστερά, με προσφυγή στους λαϊκούς αγώνες και με την ενωτική της παρουσία πρέπει να σηκώσει το γάντι της αντιπαράθεσης, για να ανατραπεί το αντιλαϊκό και βρώμικο πολιτικό σκηνικό και να περιφρουρηθούν οι δημοκρατικές κατακτήσεις...», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ-ΑΑ. 

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Λαϊκής Ενότητας-Ανυπότακτης Αριστεράς για την Αποχή του ΣΥΡΙΖΑ από την κοινοβουλευτική διαδικασία: όψιμα παιχνίδια εντυπωσιασμού. Οι παρακρατικοί μηχανισμοί θα τσακιστούν μόνο με τη λαϊκή κινητοποίηση

 Ακολουθεί το σχόλιο της ΛΑΕ - Ανυπότακτη Αριστερά

«Η τελευταία απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για αποχή από την κοινοβουλευτική διαδικασία είναι έκφραση υποκρισίας και προσπάθεια εμπαιγμού του Ελληνικού λαού.

Ενώ έχει αποκαλυφθεί επί μήνες η λειτουργία παρακρατικού δικτύου παρακολουθήσεων στο Μαξίμου, καλλιεργεί ένα κλίμα συναίνεσης και χλιαρής αντιπολίτευσης, ενώ ακολουθεί την πολιτική του «ώριμου φρούτου», που δεν συγκρούεται, αλλά αντιθέτως παρέχει διαπιστευτήρια σε κέντρα εξουσίας. Απευθύνεται στο λαό μόνο ως ψηφοφόρους για να μην «τρομάξει» την ολιγαρχία.

Την ίδια ώρα, σε όλη την κοινοβουλευτική περίοδο ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 55% των νομοθετικών ρυθμίσεων και ιδιαίτερα αυτές, που έχουν μεγάλη σημασία για την ειρήνη και την ασφάλεια της χώρας μας και της ευρύτερης περιοχής, την δημοκρατία και την επιβίωση του Ελληνικού λαού, όπως: 
 
  • Την κύρωση της απόφασης για επέκταση του ΝΑΤΟ με την ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας
  • Το επίδομα των 600 ευρώ στους αστυνομικούς {επίδομα επιβράβευσης?} που αποφασίστηκε μάλιστα την ίδια μέρα της δολοφονίας του Ρομά Κώστα Φραγκούλη.
  • Την εκποίηση του Ελληνικού
  • Τις μισές διατάξεις του αντεργατικού νόμου Χατζηδάκη
  • Την εκχώρηση {με την τελευταία ψηφοφορία} της ψυχικής υγείας παιδιών και εφήβων στο Ίδρυμα {Σταύρος Νιάρχος}, στο οποίο σταδιακά εκχωρείται ένα μεγάλο μέρος της περίθαλψης, υποβαθμίζοντας την δημόσια υγεία.

Η δε ΝΔ είναι ασφαλώς πρωταθλήτρια στην πολιτική υποκρισία ισχυριζόμενη ότι η στάση του ακυρώνει την κοινοβουλευτική δημοκρατία, όταν η ίδια ως κυβέρνηση την έχει κάνει με τις υποκλοπές και την αστυνομική καταστολή απλό κουρελόχαρτο.

Τα παιχνίδια εντυπωσιασμού δεν πρόκειται να ανατρέψουν το σύστημα Μητσοτάκη και τη μνημονιακή ερήμωση. Η αριστερά, με προσφυγή στους λαϊκούς αγώνες και με την ενωτική της παρουσία πρέπει να σηκώσει το γάντι της αντιπαράθεσης, για να ανατραπεί το αντιλαϊκό και βρώμικο πολιτικό σκηνικό και να περιφρουρηθούν οι δημοκρατικές κατακτήσεις.

Το Γραφείο Τύπου 1.2.2023»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου