ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Ανθρώπινο ποτάμι οι διαδηλωτές ξεκαθαρίζουν ότι «το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί»

Συλλαλητήριο στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Τραγωδία στα Τέμπη, Εργατικά Σωματία, Φοιτητικοί Σύλογοι, ΜαΘητές,
«Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή», διαμηνύουν χιλιάδες λαού που για ακόμη μια φορά κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας.
Το Σύνταγμα και οι γύρω δρόμοι έχουν κατακλυστεί. Από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός μέχρι την μέση της Πανεπιστημίου, την Αμαλίας, την Όθωνος, την πλατεία έχει σχηματιστεί μια λαοθάλασσα.


«Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή», «Σήψη και μπόχα το σύστημα εκπέμπει, ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το έγκλημα στα Τέμπη», «Εσείς μετράτε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές», «ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, το έγκλημα αυτό έχει ιστορία» και «Τώρα η οργή να γίνει ανατροπή, το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί», είναι μερικά από τα συνθήματα που δονούν την ατμόσφαιρα στο Σύνταγμα.

H πορεία προς τα γραφεία του ΟΣΕ

 
Με το πανό των εργαζομένων στο σιδηροδρόμο "Προδιαγεγραμμενο έγκλημα οι ένοχοι γνωστοί, ποτάμι να τους πνίξει να γίνει η οργή" στην κεφαλή, ξεκίνησε η πορεία για τα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα στην πλατεία Συντάγματος που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στους διαδηλωτές ενώ το μήνυμα της συνέχισης του αγώνα έστειλαν νωρίτερα, οι ομιλητές της συγκέντρωσης.

Το ραντεβού ήδη έχει ανανεωθεί για την απεργία της Πέμπτης 16 Μάρτη. 
πηγή:902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου