ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ: «Υπάρχει εισαγγελέας;»

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, Δελτίο Τύπου, «Υπάρχει εισαγγελέας;»

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι η ευκαιρία, ίσως η τελευταία, για τον ελληνικό λαό να ξεκινήσει το καθάρισμα της κόπρου του Αυγεία, που δεν μας αφήνει να αναπνεύσουμε, δεν μας αφήνει να ζήσουμε...

Στην πατρίδα μας επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή. Ούτε η δικαιοσύνη ως όφειλε κινητοποιήθηκε, ούτε τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν, μηδέ τα κόμματα της αντιπολίτευσης έδωσαν την παραμικρή σημασία. Πλήρης ομερτά!

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι η ευκαιρία, ίσως η τελευταία, για τον ελληνικό λαό να ξεκινήσει το καθάρισμα της κόπρου του Αυγεία, που δεν μας αφήνει να αναπνεύσουμε, δεν μας αφήνει να ζήσουμε.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ"

«Δελτίο Τύπου

Υπάρχει εισαγγελέας;

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες ενός καταιγισμού αποκαλύψεων για ενδεχόμενη σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με το οργανωμένο έγκλημα.

Οι καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας γίνονται εκ μέρους πρώην αξιωματικού της αστυνομίας, που είχε υπηρετήσει στην αστυνομία, την αντιτρομοκρατική και την ΚΥΠ. Ο οποίος φέρεται να ήταν για πολλά χρόνια στην υπηρεσία σωματοφυλακής της οικογένειας Μητσοτάκη και ισχυρίζεται, ότι δέχονταν εντολές για συμβόλαια θανάτου, εμπλέκοντας άμεσα ακόμη και τη σύζυγο του πρωθυπουργού την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ενώ ισχυρίζεται, ότι η δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη εκτελέσθηκε κατόπιν εντολής σε συνεργασία της 17 Νοέμβρη με την ΚΥΠ, τα στελέχη της οποίας που συμμετείχαν εκτελέσθηκαν στη συνέχεια για να συγκαλυφθεί η υπόθεση.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε στο ελάχιστο εάν οι καταγγελίες του κ. Νίνου είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, ή έχουν έστω ψήγματα αλήθειας. Είναι όμως δημόσιες και σε κοινή θέα.
Ακόμη και στην τελευταία στοιχειωδώς ευνομούμενη χώρα θα είχαν προκαλέσει την άμεση αντίδραση και κινητοποίηση της δικαιοσύνης με, ακόμη και με τη βία, κλήση του καταγγέλλοντα να καταθέσει για ό,τι γνωρίζει, ενώ θα ήταν για ημέρες πρωτοσέλιδο σε όλα τα ΜΜΕ..

Δυστυχώς, στην πατρίδα μας επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή. Ούτε η δικαιοσύνη ως όφειλε κινητοποιήθηκε, ούτε τα μέσα ενημέρωσης ασχολήθηκαν, μηδέ τα κόμματα της αντιπολίτευσης έδωσαν την παραμικρή σημασία. Πλήρης ομερτά!

Είναι η ομερτά της μαφίας! Είναι η ομερτά ενός πολιτικού συστήματος διεφθαρμένου μέχρι το μεδούλι, ενός εξωνημένου δικτύου μέσων ενημέρωσης και μιας δικαιοσύνης υποτελούς και ανίκανης να σταθεί στοιχειωδώς στο ύψος των περιστάσεων.

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι η ευκαιρία, ίσως η τελευταία, για τον ελληνικό λαό να ξεκινήσει το καθάρισμα της κόπρου του Αυγεία, που δεν μας αφήνει να αναπνεύσουμε, δεν μας αφήνει να ζήσουμε.

Αθήνα 28 Απριλίου 2023
Το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΝΑΤΟΠΗΣ»

 


πηγή: ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου