Πρόδρομος Εμφιετζόγλου «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάμε στα δικαστήρια να δούμε τι είναι ο Γεραπετρίτης...»

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, Πατριωτική Ένωση, Έλενα Ακρίτα, Γιώργος Γεραπετρίτης,

Ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, έκανε την παρακάτω δήλωση με αφορμή την δημοσιοποίηση της μήνυσης εναντίον του από τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη:

Ακολουθεί η Δήλωση από το Γραφείο Τύπου της Πατριωτικής Ένωσης

«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάμε στα δικαστήρια να δούμε τι είναι ο Γεραπετρίτης. Να δούμε πώς αρπάζει από τον φίλο του και τον συγγενή του τον Περιστέρη, τι κομπίνες κάνει στα δημόσια έργα, τι κάνει συμφωνίες με δικαστικές αρχές, τι κάνει με τους διάφορους Λιγνάδηδες και Φουρθιώτηδες, τι τακτοποιεί με την 12χρονη.

Είναι μια καλή ευκαιρία να μας τα πει αυτά ο κ. Γεραπετρίτης, για να καταλάβουν οι Έλληνες ποιοι άνθρωποι ζητούν την ψήφο τους.

Να καταλάβουν και να τους μαυρίσουν γιατί αυτός ο βούρκος πρέπει να φύγει επιτέλους.

Και κάτι άλλο με τον Γεραπετρίτη, που μας είχε ότι μας φτάνουν τα έξι ναυτικά μίλια. Αυτό είναι εθνική προδοσία κύριε.

Η Πατριωτική Ένωση θα συνεχίσει πάντα τον αγώνα για την πατρίδα και τα παιδιά μας, και θα τσακίσει όλους αυτούς τους απατεώνες που κλέβουν την πατρίδα, που εκβιάζουν ανθρώπους καταστάσεις και συνειδήσεις για να καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγείου από την ελληνική πολιτική σκηνή.

Τους κλέφτες, τους παιδεραστές, αυτούς που κάνουν συμφωνίες με δικαστές εις βάρος των κομμάτων θα τους κυνηγήσουμε και όταν με το καλό είμαστε στην Βουλή θα ζητήσουμε να γίνει ειδικό δικαστήριο.

Το Γραφείο Τύπου»


Μηνύσεις Γ. Γεραπετρίτη σε Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και 'Ελενα Ακρίτα

Όπως είναι γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα είχε προηγηθεί η μήνυση του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, εις βάρος του επιχειρηματία, και προέδρου της Πατριωτικής Ένωσης, Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος έκανε αρχικά λόγο για σχέση του Γ. Γεραπετρίτη με την υπόθεση της "12χρονης του Κολωνού"

Ο υπουργός συνέχισε, καταθέτοντας και δεύτερη μήνυση για το ίδιο θέμα, κατά της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα, η οποία σε ανάρτησή της είχε αναπαράξει στα social media δημοσίευμα για τους ισχυρισμούς του κ. Εμφιετζόγλου, γράφοντας «Καλημερούδια αφεντικά, πώς τα καλοπερνάτε;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου