Νίκος Ανδρουλάκης: «Ναι σε κυβέρνηση συνεργασίας, αν έχει ισχυρό ποσοστό το ΠΑΣΟΚ»

Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Κίνημα Αλλαγής, Delphi Economic Forum, Μετεκλογική συνεργασία, Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ,

Τους όρους συμμετοχής του κόμματός του σε μία κυβέρνηση συνεργασίας έθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών...

Τη θέση του υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι προϋπόθεση είναι να εξασφαλίσει το ΠΑΣΟΚ ένα ισχυρό ποσοστό στις πρώτες κάλπες. Επέμεινε δε ότι για να συμμετέχει το κόμμα του σε κυβέρνηση συνεργασίας δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο Αλέξης Τσίπρας.

«Έχω εκφραστεί υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας. Προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ είναι ένα ισχυρό ποσοστό που θα μου δώσει τη δυνατότητα να διαπραγματευτώ τις πολιτικές μας προτεραιότητες», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της naftemporiki.gr, σε ερώτηση που δέχθηκε κατά τη συμμετοχή του στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, ενώ πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να είναι σε πρωταγωνιστικές θέσεις οι πρωταγωνιστές των μεγάλων προβλημάτων της χώρας».

Ο κ. Ανδρουλάκης κλήθηκε ακόμη να σχολιάσει την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο παράδειγμα της κυβερνητικής συνεργασίας και είπε: «Πριν κάποιους μήνες, ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας έλεγαν ότι οι Σοσιαλδημοκράτες στη Γερμανία ήταν παράδειγμα προς αποφυγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου