Σέρρες: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Κ. Αχ. Καραμανλή για τα Τέμπη - Σύνθημα: «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - 57 ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ»

Σέρρες, Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, συγγενείς θυμάτων Τεμπών, γραφείο Κ.Αχ.Καραμανλή,

Στην πόλη των Σερρών πραγματοποιήθηκε πολυπληθής συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάτω από το γραφείο του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Αχ. Καραμανλή, με πρωτοβουλία συγγενών των θυμάτων των Τεμπών.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο στη συμβολή των οδών Ερμού και Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενάντια στην «προκλητική υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κάλεσμα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι στις Σέρρες μέλη του συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών. Έφτασαν νωρίς το πρωί στην πόλη με ένα λεωφορείο και κατευθυνθήκαν στον πεζόδρομο κάτω από το γραφείο του πρώην υπουργού και υποψήφιου βουλευτή Κώστα Αχ. Καραμανλή κρατώντας πανό με την φωτογραφία του τόπου του δυστυχήματος όπου επάνω αναγράφονταν «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - 57 ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ».

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και πολίτες των Σερρών, εκπρόσωποι σωματείων και κοινωνικών φορέων, καθώς και μέλη κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση των ονομάτων των 57 ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στην κοιλάδα των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου και με πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες Κώστας Αχ. Καραμανλής την ώρα της συγκέντρωσης δεν βρίσκονταν στην πόλη αλλά περιόδευσε σε δήμους και κοινότητες του νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου