Σε... ταληράκια!

Υποκλοπές, PEGA, Εξεταστική Επιτροπή Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ΕΥΠ, Predator, Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα,

Την περασμένη Δευτέρα το βράδυ βγήκε το πόρισμα της PEGA για τις υποκλοπές στην Ελλάδα με το Predator.

Γενικά, η PEGA είναι μια Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εντελώς αναξιόπιστη. Όπως αναξιόπιστοι είναι και ο ΟΟΣΑ, και οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα.

Και επειδή η PEGA είναι αναξιόπιστη, η είδηση για το πόρισμά της εξαφανίστηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ.

Γεγονός που επιβεβαιώνει και την αναξιοπιστία των Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα σχετικά με την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα.

Δεν έχει σημασία τι λέει το πόρισμα. Εσείς πρέπει να θυμάστε ότι ο Τσακαλώτος με την Αννέτα Καββαδία έχουν σχέδιο να μας βγάλουν από το ευρώ.

Και να ζούμε με ένα σύστημα ανταλλαγής υπηρεσιών, που ο ένας θα βάφει τον φράχτη του άλλου και ο άλλος θα του δίνει μελιτζάνες από τον κήπο του.

Σε ό,τι αφορά τις παρακολουθήσεις, αυτά που πρέπει να γνωρίζετε είναι τα εξής:

Δεν ξέρουμε ποιος χειρίζεται το Predator στην Ελλάδα. Ο Δημητριάδης αγνοεί την ύπαρξη του Μπίτζιου και του Λαβράνου και η κυβέρνηση αγνοεί την ύπαρξη του Δημητριάδη.

Δεν υπήρξε ποτέ σκάνδαλο παραβίασης των capital controls από την Τράπεζα Πειραιώς. Ποτέ δεν δεσμεύτηκαν λεφτά του Μπίτζιου για το σκάνδαλο και ποτέ η κυβέρνηση δεν άλλαξε τον Ποινικό Κώδικα για να αποδεσμευτούν.

Ποτέ δεν υπήρξε υπόθεση φοροδιαφυγής του Λαβράνου. Κι αν ο Κουκάκης ερευνούσε αυτές τις υποθέσεις, κακώς έχωνε τη μύτη του εκεί που δεν έπρεπε.

Αρα, δεν υπήρχε κανένας λόγος να παρακολουθείται ο Κουκάκης με το Predator. Και αν παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ, σίγουρα ήταν για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Η τροπολογία που πέρασε η κυβέρνηση για να μην ενημερώσει η ΕΥΠ τον Κουκάκη αν παρακολουθείται ήταν άσχετη με το θέμα και αφορούσε τη θωράκιση της χώρας.

Η κυβέρνηση αγνοεί την ύπαρξη των εταιρειών Krikel και Intellexa. Έχει άλλες δουλειές να κάνει.

Η άδεια εξαγωγής του Predator σε ξένες χώρες, που δόθηκε στην Intellexa, είναι εντελώς συμπτωματική, αφού η κυβέρνηση δεν ξέρει ποιος έχει το Predator.

H μετακίνηση του Γ. Σμυρλή, που υπέγραψε τις άδειες, από το ΥΠΕΞ στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε για λόγους αξιοκρατικούς και μόνο.

Η ΕΔΕ που διεξάγεται στο ΥΠΕΞ για το θέμα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα γιατί δεν έχουν βρει τον Γ. Σμυρλή να καταθέσει.

Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κληθούν ο Μπίτζιος και ο Λαβράνος στην Εξεταστική της Βουλής για τις υποκλοπές αφού η κυβέρνηση δεν τους γνωρίζει.

Το γεγονός ότι διάφοροι που παρακολουθούνται από την ΕΥΠ παρακολουθούνται και από το Predator είναι εντελώς τυχαίο.

Και είναι τυχαίο γιατί το Predator ποτέ δεν εγκαταστάθηκε και δεν λειτούργησε ποτέ στο Κέντρο Τεχνολογικής Υποστήριξης, Ανάπτυξης και Καινοτομίας της ΕΥΠ, όπως λένε διάφοροι κακόβουλοι.

Η καταστροφή των στοιχείων των παρακολουθήσεων από την ΕΥΠ οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα και σε πολύ σοβαρούς λόγους εθνικής ασφάλειας.

Ο νόμος που προβλέπει ενημέρωση για παρακολούθηση σε τρία χρόνια και μόνο αν το εγκρίνουν οι εισαγγελείς που την έχουν υπογράψει θωρακίζει τη διαφάνεια.

Ποτέ ο Ντογιάκος δεν παρενέβη για να εμποδίσει την ΑΔΑΕ να κάνει τη δουλειά της.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα ερευνάται από την ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη. Και το σημαντικότερο:

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δώσει επαρκείς απαντήσεις για την παρακολούθηση του κυρίου Πιτσιόρλα.

Αυτά χρειάζεται να ξέρετε. Κι αφήστε την PEGA να λέει.

O Σχολαστικός / commonality.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου