Αλέξης Τσίπρας: «Η Θεσσαλονίκη έδωσε το μήνυμα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, Θεσσαλονίκη,

«Την Κυριακή τα ψέματα τελειώνουν. Ήρθε η ώρα της αλλαγής» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη και έστειλε μήνυμα νίκης την 21η Μαΐου

Σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, σε ανοιχτό χώρο μπροστά από τον Πύργο του ΟΤΕ - «Το πλήθος σήμερα δίνει τον τόνο, η Θεσσαλονίκη έστειλε μήνυμα νίκης» τα πρώτα λόγια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη (Πύργο του ΟΤΕ), μπροστά σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να τονίζει από την πρώτη στιγμή ότι αυτή ειναι μια από τις συγκεντρώσεις όπου μιλάει το πλήθος, ότι η Θεσσαλονίκη σήμερα στέλνει το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της Κυριακής, λέγοντας συγκεκριμένα: «Υπάρχουν συγκεντρώσεις όπου μιλάει ο ομιλητής, υπάρχουν συγκεντρώσεις όπου συνομίλησε με το πλήθος, υπάρχουν συγκεντρώσεις που μιλάει το πλήθος και αυτή είναι μία τέτοια συγκέντρωση σήμερα. Η Θεσσαλονίκη δίνει το μήνυμα της νίκης, είναι παράσταση νίκης η σημερινή μας συγκέντρωση».


Ο Αλ. Τσίπρας ακόμα επισήμανε: «Η αντίστροφη μέτρηση για το καθεστώς Μητσοτάκη έχει αρχίσει. Πέντε μέρες έμειναν για να υπογράψει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του την αλλαγή. Την αλλαγή στη ζωή μας. Την αλλαγή με δημοκρατία και δικαιοσύνη. Και μετά τη σημερινή μας συγκέντρωση, λέω αν μας το ζητήσει, να μη φανούμε αγενείς.Να στείλουμε βοήθεια να μαζέψει τα πράγματα του από το Μαξίμου.Να μαζέψει και τα καλώδια των υποκλοπών και των παράνομων παρακολουθήσεων. Γιατί από Δευτέρα το Μαξίμου θα ανοίξει τις πόρτες του στη δημοκρατία. Θα γίνει επιτελείο της μεγάλης προσπάθειας για αλλαγή και δικαιοσύνη".

Ο Αλ. Τσίπρας προχώρησε σε σύγκριση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και υπογράμμισε:"Πολίτες της Θεσσαλονίκης, κρίνετε και συγκρίνετε, μας είπε πριν λίγες μέρες ο απερχόμενος πρωθυπουργός. Τη ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ.Τον Μητσοτάκη με τον Τσίπρα. Πολύ ωραία τα είπε. Ας κρίνουμε, λοιπόν, και ας συγκρίνουμε. Αποφεύγει σαν ο διάολος το λιβάνι μια τηλεοπτική αναμέτρηση μαζί μου, να γίνει πιο εύκολη η σύγκριση. Αλλά, έστω κι έτσι, ας συγκρίνουμε εμείς.Πάμε λοιπόν να συγκρίνουμε: Εσείς, κύριε Μητσοτάκη, η παράταξή σας, χρεοκοπήσατε τη χώρα. Βυθίσατε την οικονομία στο βάλτο και την κοινωνία στην απόγνωση. Εμείς βγάλαμε τη χώρα από τη χρεοκοπία. Την απελευθερώσαμε από τα μνημόνια και την επιτροπεία. Εσείς αφήσατε τα ταμεία άδεια, να μην μπορούμε να πληρώσουμε ούτε τις συντάξεις. Εμείς τα παραδώσαμε γεμάτα.Τα βρήκατε με 37 δισεκατομμύρια. Χάρη στο σεβασμό μας για το τελευταίο ευρώ του λαού. Χάρη στα καθαρά μας χέρια. Και κυρίως, εσείς λεηλατήσατε τη κοινωνία. Εμείς στηρίξαμε τη κοινωνία όρθια εν μέσω θυέλλης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου