Γονείς τριών αδικοχαμένων κοριτσιών προς Τσίπρα: «Η λέξη “Τέμπη” είναι σχεδόν απαγορευμένη στα μεγάλα ΜΜΕ»

Τρίκαλα, Τέμπη, γονείς θυμάτων, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τρίπρας,

Οι γονείς 3 αδικοχαμένων κοριτσιών στη τραγωδία των Τεμπών, και του ζήτησαν να δεσμευτεί πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να μην ξεχαστεί η τραγωδία και να τιμωρηθούν οι ένοχοι...

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, συναντήθηκε στα Τρίκαλα με τους γονείς των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, της Αναστασίας, Θώμης και Χρύσας Πλακιά, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών ζήτησαν να συναντήσουν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για να του εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι εδώ και έναν περίπου μήνα η λέξη «Τέμπη» είναι σχεδόν απαγορευμένη από τα μεγάλα ΜΜΕ. Και κανείς δεν προβάλει τις κινητοποιήσεις και τις διαμαρτυρίες τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας, εξέφρασε τα συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση στον πόνο τους, αλλά και στην προσπάθειά τους να βρουν δικαίωση για τον άδικο χαμό των παιδιών τους, προκειμένου να μην ξαναθρηνήσουμε άλλα αθώα θύματα. Και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, ώστε οι ένοχοι να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, πρόσφατα συναντήθηκαν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και έγιναν έξαλλοι με τις απαντήσεις που έδωσε ο πρωθυπουργός. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς ενοχλήθηκαν πάρα πολύ από το γεγονός ότι το Μαξίμου όχι μόνο διέρρευσε τη συνάντηση που είχαν, αλλά ότι έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών παραβρέθηκαν και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 14/5, στις Σέρρες ενάντια στην προκλητική υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου