Στέφανος Κασσελάκης στο Κόκκινο 105,5: «Δημιουργείται στην χώρα μία νέα φούσκα και θα σκάσει» (ηχητικό)

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, Κόκκινο 105,5,

Την επισήμανση ότι «δεν έχει λυθεί κανένα διαρθρωτικό πρόβλημα της χώρας» έκανε ο απόδημος Έλληνας υποψήφιος επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Την προειδοποίηση ότι «δεν έχει λυθεί κανένα διαρθρωτικό πρόβλημα της χώρας και δημιουργείται μία νέα φούσκα που θα σκάσει και πάλι», εξέφρασε μιλώντας στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο απόδημος Έλληνας υποψήφιος επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Για μένα ένας νοσηλευτής που ξαγρυπνά είναι άριστος, όσοι κάνουν λειτούργημα για την κοινωνία είναι άριστοι», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης, επιμένοντας ότι σε όλες τις περιοδείες που έχει κάνει, ακούει να του λένε ότι «υπάρχει τεράστιο πρόβλημα να κρατήσουν τα ελληνικά νοσοκομεία τους γιατρούς τους».

«Για 30 χρόνια ζούσαμε σε μία Lehman brothers ως χώρα. Μετά ήρθαν τα μνημόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε ένα τεράστιο έργο, άφησε ρυθμισμένο χρέος αλλά μετά η κυβέρνηση δεν άλλαξε τίποτα από τα διαρθρωτικά προβλήματα. Έχουμε καθυστέρηση στην δικαιοσύνη, πέφτει πολύ μαύρο χρήμα, οι παθογένειες της χώρας δεν έχουν λυθεί και η φούσκα θα σκάσει και πάλι», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης. Ερωτηθείς γιατί συστρατεύθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο ίδιος υπογράμμισε ότι «ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η πρόταση που του έγινε από τον Αλέξη Τσίπρα για να μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ήταν πρόταση χωρίς συναλλαγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου