ΠΑΚΙΣΤΑΝ: Τουλάχιστον 209 Πακιστανοί στα «θύματα» του ναυαγίου στην Πύλο, υποστηρίζει το Ισλαμαμπάντ

Ναυάγιο Πύλου, θύματα ναυαγίου, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών Πακιστάν,

Σύμφωνα τα δεδομένα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ερευνών του Πακιστάν, απ' αυτά τα 209 «θύματα», 181 ήταν από το Πακιστάν και 28 από το διοικούμενο από το Πακιστάν τμήμα του Κασμίρ... 

Τουλάχιστον 209 «θύματα» στο υπερφορτωμένο σκάφος που ναυάγησε στα διεθνή ύδατα ανοικτά της Ελλάδας ήταν Πακιστανοί, σύμφωνα με τα δεδομένα μιας πακιστανικής κυβερνητικής υπηρεσίας ερευνών που είδε το Ρόιτερς.

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ερευνών, απ' αυτά τα 209 «θύματα», 181 ήταν από το Πακιστάν και 28 από το διοικούμενο από το Πακιστάν τμήμα του Κασμίρ. Η εν λόγω πακιστανική υπηρεσία πρόσθεσε ότι δείγματα DNA από 201 οικογένειες συγκεντρώθηκαν από αξιωματούχους για να βοηθήσουν την Ελλάδα στις ταυτοποιήσεις.

Δεν έγινε αμέσως σαφές σε ποια βάση η υπηρεσία αναφέρει τους ανθρώπους αυτούς ως θύματα, καθώς ο επίσημος απολογισμός του δυστυχήματος εξακολουθεί να είναι στους 82 νεκρούς ενώ οι επιζώντες ανέρχονται σε 104, από τους οποίους 12 είναι Πακιστανοί. Εκατοντάδες άνθρωποι πιστεύεται ότι βρίσκονταν μέσα στο σκάφος που ναυάγησε.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου