ΣυνΠαιδεία EUDEC: Πανελλαδική Συνάντηση Δημοκρατικής Παιδείας

Δημοκρατική Παιδεία, "ΣυνΠαιδεία EUDEC Greece", Πανελλαδική Συνάντηση, Σερνικάκι Φωκίδας,

Πανελλαδική Συνάντηση Δημοκρατικής Παιδείας διοργανώνει το Σωματείο «ΣυνΠαιδεία (EUDEC Greece): Κοινότητα υποστηρικτών εναλλακτικών μορφών εκπαίδευσης και χειραφετικής παιδαγωγικής» στο όμορφο Σερνικάκι Φωκίδας στις 2 – 5 Ιουνίου.

Το Ελληνικό Παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας για τη Δημοκρατική Παιδεία "ΣυνΠαιδεία EUDEC Greece" προσκαλεί εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και όποιον έχει ενδιαφέρον για θέματα παιδείας να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική Συνάντηση Δημοκρατικής Παιδείας που  πραγματοποιείται στο Σερνικάκι από την Παρασκευή 2 ως τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023.

Στο όμορφο Σερνικάκι Φωκίδας θα συναντηθούμε φέτος έχοντας στην καρδιά μας το παιδί και τη δημοκρατική παιδεία, για να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις, να παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες ομιλίες, να συμμετάσχουμε σε βιωματικά εργαστήρια, να δούμε ταινίες, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό σχολείο στο κέντρο του χωριού, στον
περιβάλλοντα χώρο του οποίου, όσοι ερχόμαστε από μακριά, θα στήσουμε τις δικές μας σκηνές μας ενώ για το φαγητό μας θα εξυπηρετηθούμε από το παρακείμενο εστιατόριο.

Για την περίπτωση που θέλουμε να κατασκηνώσουμε με δική μας σκηνή στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου (η ομάδα μας θα φροντίσει για ρεύμα, τουαλέτες και ντους) και να απολαύσουμε όλα τα γεύματα της κάθε ημέρας μαζί, συμπληρώνουμε τη φόρμα ενδιαφέροντος: 
https://forms.gle/EUVWxQjwcikmX3ph9

Σας περιμένουμε μαζί με την οικογένεια ή/και φιλικά σας πρόσωπα από την Παρασκευή 2/6 στις 17:00 για να περάσουμε μαζί ένα αξέχαστο τριήμερο. Οι δράσεις θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 5/6 στις 15:00.

Η παρακολούθηση και συμμετοχή στο πρόγραμμα των δράσεων είναι δωρεάν για όλα τα
ανήλικα άτομα και για τα ενεργά μέλη του σωματείου. Για τα μη μέλη (ενήλικες) το κόστος είναι 25€ για όλες τις μέρες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημερών ακολουθεί και θα ενημερώνεται ανάλογα και η εκδήλωση στο Facebook.

Πληροφορίες για τα κόστη για διαμονή, πλήρη διατροφή σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να κατασκηνώσετε θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας https://www.educationplus.gr/festival2023/

Για εγγραφές, περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις στο info@educationplus.gr

Πανελλαδική Συνάντηση Δημοκρατικής Παιδείας 2023

Στο όμορφο Σερνικάκι Φωκίδας θα συναντηθούμε φέτος στις 2-3-4-5 Ιουνίου έχοντας στην καρδιά μας το παιδί και τη δημοκρατική παιδεία, για να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις, να παρακολουθήσουμε ενδιαφέρουσες ομιλίες, να συμμετάσχουμε σε βιωματικά εργαστήρια, να δούμε ταινίες, να παίξουμε και να διασκεδάσουμε.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό σχολείο στο κέντρο του χωριού, στον περιβάλλοντα χώρο του οποίου θα στήσουμε τις δικές μας σκηνές μας ενώ για το φαγητό μας θα εξυπηρετηθούμε από το παρακείμενο εστιατόριο.

Η παρακολούθηση και συμμετοχή στο πρόγραμμα των δράσεων είναι δωρεάν για τα ενεργά μέλη του σωματείου και για όλα τα ανήλικα άτομα. Για τα μη μέλη (ενήλικες) το κόστος είναι 25€ για όλες τις μέρες (σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να φροντίσουμε τη διαμονή και διατροφή μας ανεξάρτητα).

Για την περίπτωση που θέλουμε να κατασκηνώσουμε με δική μας σκηνή στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου (η ομάδα μας θα φροντίσει για ρεύμα, τουαλέτες και ντους) και να απολαύσουμε όλα τα γεύματα της κάθε ημέρας μαζί, συμπληρώνουμε τη φόρμα ενδιαφέροντος https://forms.gle/EUVWxQjwcikmX3ph9

Ομιλίες, παρουσιάσεις και εργαστήρια που έχουν προγραμματιστεί:
Σας περιμένουμε μαζί με την οικογένεια ή/και φιλικά σας πρόσωπα από την Παρασκευή 2/6 στις 17:00 για να περάσουμε μαζί ένα αξέχαστο τριήμερο. Οι δράσεις θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 5/6 στις 15:00. Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημερών ακολουθεί και θα ενημερώνεται ανάλογα και η εκδήλωση στο Facebook.

Τα κόστη για διαμονή, πλήρη διατροφή και παρακολούθηση/συμμετοχή στο πρόγραμμα του τετραημέρου έχουν ως εξής:

- Ενεργά μέλη του σωματείου 80€
- Φοιτητές/τριες, άνεργοι/ες, ΑμΕΑ, πολύτεκνοι/ες 90€
- Άτομα από 5 ως 18 ετών 55€
- Άτομα από 18 ετών και πάνω που δεν ανήκουν στις προαναφερόμενες ομάδες 105€
- Τα άτομα κάτω των 5 ετών συμμετέχουν δωρεάν (δεν παρέχεται διατροφή)

Για εγγραφές, περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα στο info@educationplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου