Ο Λαβρόφ θα ηγηθεί της ρωσικής αντιπροσωπείας στη 78η Γ.Σ. του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο

78η Σύνοδος ΟΗΕ, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, TASS,

Η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της 78ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ θα ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη στις 19 Σεπτεμβρίου.


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ενέκρινε τη σύνθεση της ρωσικής αντιπροσωπείας στην 78η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών (UNGA). Θα ηγηθεί ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ

Η αντιπροσωπεία περιλαμβάνει επίσης τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Βερσίνιν, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Γκριγκόρι Καρασίν, τον μόνιμο αντιπρόσωπο στον ΟΗΕ Βασίλι Νεβέντσια, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων της Κρατικής Δούμας Λεονίντ Σλούτσκι και άλλους.

Τα τελευταία χρόνια, η αντιπροσωπεία της Ρωσίας στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ διευθύνεται από τον υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Το 2015, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν ο ηγέτης της. Στη συνέχεια παρακολούθησε προσωπικά τη συνεδρίαση της ολομέλειας της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη. Το 2020 μίλησε στη Γενική Συνέλευση μέσω βίντεο.

Η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της 78ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ θα ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη στις 19 Σεπτεμβρίου.
TASS Agency 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου