Σπαρτιάτες: Διαγράφονται τρεις βουλευτές - Επιστολή του Βασίλη Στίγκα στον Πρόεδρο της Βουλής (vid)

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, Βασίλης Στίγκας, διαγραφές, Ιωάννης Δημητροκάλλη, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, Ιωάννης Κόντης,

Ο κ. Βασίκης Στίγκας, από το βήμα της Ολομέλειας, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά των βουλευτών της κοινοβουλευτικής του ομάδας, κάνοντας λόγο για καθοδηγούμενους από ξένα κέντρα βουλευτές αλλά και για πρακτικές Greek Mafia και «Ντον Κορλεόνε».

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των «Σπαρτιατών» έθεσε, με επιστολή του στον Πρόεδρο της Βουλής, τρεις βουλευτές του κόμματος, ο επικεφαλής Βασίλης Στίγκας, πρόκειται για τους Δημητροκάλλη Ιωάννη, Κατσιβαρδά Χαράλαμπο και Κόντη Ιωάννη.

 

Ο Βασίλης Στίγκας, από το βήμα της Ολομέλειας, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά των βουλευτών της κοινοβουλευτικής του ομάδας, κάνοντας λόγο για καθοδηγούμενους από ξένα κέντρα βουλευτές αλλά και για πρακτικές Greek Mafia και «Ντον Κορλεόνε».

Η κατάσταση στο στρατόπεδο των «Σπαρτιατών», μύριζε μπαρούτι από νωρίς, με τον Βασίλη Στίγκα να βρίσκεται μόνος του στα έδρανα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις φωτιές. Οι βουλευτές του κόμματος απείχαν από τη συνεδρίαση, σε μία κίνηση που μεταφράστηκε ως ευθεία αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προέδρου.

«Οι κύριοι που λείπουν είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα. Εξωκοινοβουλευτικά κέντρα. Το λέω με το θάρρος της γνώμης που είχα πάντα ως έλληνας πολίτης. Τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek mafia ή Δον Κορλεόνε που λένε πως και τι θα κάνουν και ποτε θα το κάνουν. Έχουμε τεράστια θέματα, πυρκαγιές, ελληνοτουρκικά ταυτότητες και άλλα και κάποιοι επιλέγουν αυτή την κατάσταση για να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ θα κάνω αυτό που έκανα πάντα. Είμαι έντιμος και βαθειά δημοκράτης». 
 

Η επιστολή του Βασίλη Στίγκα στον Πρόεδρο της Βουλήσ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου