Εισαγγελική παρέμβαση για τις πλημμύρες ατη Θεσσαλία - Δηλώσεις Δημ. Βερβεσού

Γεωργία Αδειλίνη, Άρειος Πάγος, Εισαγγελική παρέμβαση, Δημήτρης Βερβεσός,
Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη

Η καταστροφή στη Θεσσαλία μπαίνει πλέον στο «μικροσκόπιο» των κατά τόπους αρμόδιων εισαγγελιών αρχών, έπειτα από ηχηρή παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη. Η πρώτη τη τάξη εισαγγελική λειτουργός της χώρας παρήγγειλε ευρεία έρευνα για συγκεκριμένα έργα που δεν έγιναν ή που έγιναν με κακοτεχνίες και για κακοδιαχείριση εκατομμυρίων ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλία.

Ακόμη, η κ. Αδειλίνη παρήγγειλε επίσης να ερευνηθεί ο τρόπος διάθεσης των κονδυλίων που διατέθηκα για τον «Ιανό» με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, τους αντιπεριφερειάρχες σε νομούς της περιοχής και τις δημοτικές αρχές Καρδίτσας και Βόλου να βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών.

Συγκεκριμένα, η παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου αναφέρει τα εξής:
Ο Δημ. Βερβεσός για την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου “Είναι θετική και κινείται στη σωστή κατεύθυνση”

O πρόεδρος της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρης Βερβεσός σχολίασε άμεσα την εισαγγελική παρέμβαση του ΑΠ επισημαίνοντας τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αρτιότητα των ζητημάτων βάζει στο μικροσκόπιό της η Γεωργία Αδειλίνη

“Είναι θετική και κινείται στη σωστή κατεύθυνση” τόνισε ο Δημήτρης Βερβεσός για την εισαγγελική παρέμβαση της Γ. Αδειλίνη για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο OPEN και στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος”, με το που έγινε γνωστή η παρέμβαση των 11 σημείων της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου