Γιώργος Σταθάκης: «Θέμα ωρών η δημιουργία νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας»

Γιώργος Σταθάκης, ΣΥΡΙΖΑ,

Γιώργος Σταθάκης: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τις εξελίξεις στο κόμμα - Θέμα ωρών η δημιουργία νέας κοινοβουλευτικής ομάδας.

Βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, δηλώνοντας ότι ο λόγος του είναι εμπρηστικός και διχαστικός εξαπέλυσε μιλώντας στα «Παραπολιτικά» 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ», με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης.

Ανέφερε πως στον ΣΥΡΙΖΑ διαμορφώνεται ένα πολιτικό σκηνικό στο οποίο η ευρύτερη Αριστερά του κόμματος έχει αποχωρήσει.

Ο Γιώργος Σταθάκης σημείωσε πως είναι θέμα ωρών η δημιουργία της νέας Κ.Ο.

«Εκτιμώ ότι αυτή θα επιτευχθεί και ότι έχει βρεθεί ο αριθμός των 10 βουλευτών. Ο χώρος που θέλουμε να φτιάξουμε πρέπει να έχει μία πολιτική ταυτότητα πιο διευρυμένη και να έχει μέσα μεγάλη δόση οικολογίας. Φυσικά θέλουμε και τον κύριο Κόκκαλη μαζί μας», τόνισε.

«Εκτιμώ ότι δεν θα τελειώσει με την αποχώρηση Αχτσιόγλου η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί υπάρχει και ένας ενδιάμεσος χώρος στην Κ.Ε. που δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνουν.

Αυτό που μας οδήγησε στην απόφασή μας να φύγουμε είναι ότι ο Κασσελάκης δεν τα πάει καλά με την Αριστερά. Διέβη τον Ρουβίκωνα, μπορεί πλέον να βασίζεται στην ηγετική του ομάδα, που είναι λαϊκίστικη. Για όποιον έχει κλείσει την πόρτα σε ένα κόμμα δεν κοιτάζει πίσω του», σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου