Υποκλοπές: Ψήφισμα "χαστούκι" του Ευρωκοινοβουλίου κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ευρωκοινοβούλιο, Επιτροπή PEGA, Κώστας Αρβανίτης,

«Χαστούκι» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη από το ευρωκοινοβούλιο - Με συντριπτική πλειοψηφία πέρασε το ψήφισμα για τις υποκλοπές

Το ψήφισμα κάνει κάνει ρητή μνεία στην Ελλάδα, για την οποία δεν έχει διαπιστωθεί πρόοδος τονίζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Κώστας Αρβανίτης

Με συντριπτική πλειοψηφία (425 υπέρ, 108 κατά, 23 αποχές) το Ευρωκοινοβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα σχετικά με τις παρακολουθήσεις, κάνοντας ξεκάθαρες αναφορές στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κώστας Αρβανίτης, το ψήφισμα καταδικάζει την έλλειψη νομοθετικής πρωτοβουλίας από μεριάς της Κομισιόν, σε συνέχεια της αναφοράς της Επιτροπής PEGA για τις παρακολουθήσεις.

«Το ψήφισμα, το οποίο υποστήριξαν όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συμπεριλαμβανομένου του ΕΛΚ στο οποίο ανήκει η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, καταδικάζει την νομοθετική ολιγωρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ μεταξύ άλλων κάνει ρητή μνεία στην Ελλάδα, για την οποία δεν έχει διαπιστωθεί πρόοδος σύμφωνα με τις προτάσεις που υιοθέτησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τον περασμένο Ιούνιο» τονίζει ο Κώστας Αρβανίτης και προσθέτει:

«Γιατί κάθε μέρα που δεν πέφτει φως στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, συνεχίζει να σπιλώνει τη διεθνή εικόνα της χώρας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© all rights reserved
customized with από: antikry.gr