Στη Ρώμη ο Αλέξης Τσίπρας για την Επιτροπή Παρακολούθησης τήρησης δεσμεύσεων κρατών-μελών του ΣτΕ

Αλέξης Τσίπρας, Ρώμη, Συμβουλίου της Ευρώπης, Μonitoring committee,

Ο Αλέξης Τσίπρας αναχώρησε σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, για τη Ρώμη όπου θα συμμετάσχει στην Επιτροπή Παρακολούθησης τήρησης δεσμεύσεων κρατών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Μonitoring committee).

Μήνυμα για τη σημασία που έχει η ενότητα και η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στη συμμαχία δεξιάς-ακροδεξιάς - Με ποιους θα συναντηθεί

Ο πρώηνς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τη ΑΥΓΗ, αναχώρησε σήμερα Κυριακή (3/12) για Ρώμη όπου θα συμμετάσχει στην Επιτροπή Παρακολούθησης τήρησης δεσμεύσεων κρατών-μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Μonitoring committee).

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του, τη Δευτέρα θα συναντήσει τον πρόεδρο του Κινήματος Πέντε Αστέρων και πρώην πρωθυπουργό, Τζουζέπε Κόντε (Giuseppe Conte) και τον πρώην πρωθυπουργό Ενρίκο Λέτα (Enrico Letta), ενώ την Τετάρτη θα συναντηθεί με την πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Ιταλίας Ελι Σλάιν (Elena Schlein).

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα, δίνει το μήνυμα για τη σημασία που έχει η ενότητα και η συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων απέναντι στη συμμαχία δεξιάς-ακροδεξιάς.
 
Η παρουσία Αλ. Τσίπρα στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Υπενθυμίζεται ότι στις 30 Νοεμβρίου ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος μπήκε στην αίθουσα της Βουλής, όπου έλαβε χώρα η συνεδρίαση, με ένα πλατύ χαμόγελο, και χαιρέτισε αρκετούς από τους συντρόφους του. Μεταξύ των πρώτων που τον «υποδέχθηκαν» ήταν η Όλγα Γεροβασίλη, η Αθηνά Λινού αλλά και η Ράνια Σβίγκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου