ΤΑΞΙ: Χειρόφρενο σε όλη τη χώρα από αύριο Δευτέρα 4 /12 διαμαρτύρονται για το φορολογικό

Ταξί, Απεργία, Φορολογικό νομοσχέδιο,

Χωρίς ταξί η χώρα καθώς οι οδηγοί διαμαρτύρονται για το φορολογικό νομοσχέδιο – Από την Τρίτη η απεργία στην Αττική

«Φρένο» τραβούν τα ταξί σε όλη τη χώρα από αύριο Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, καθώς οι οδηγοί διαμαρτύρονται για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Διαφοροποιήσεις θα ισχύσουν για την Αθήνα που η προγραμματισμένη απεργία αφορά στο διήμερο 5 και 6 Δεκεμβρίου και στην ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου.

Οι οδηγοί σε όλη τη χώρα θα συμμετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) με δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες.

Τι θα ισχύσει για την Αθήνα

Μικρές διαφοροποιήσεις θα ισχύσουν στην Αθήνα. Το Συνδικάτο Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) έχει αποφασίσει απεργία, για την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου. Σε απεργία κατεβαίνουν τα ταξί της Αθήνας και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, όταν και αναμένεται να ψηφιστεί το νομοσχέδιο στη Βουλή.

Στην πρωτεύουσα απεργούν 5 και 6 Δεκεμβρίου, ωστόσο αν το νομοσχέδιο ψηφιστεί την Πέμπτη τότε η απεργία θα συνεχιστεί και την Πέμπτη. Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή αν αλλάξει η ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, θα οριστεί και νέα ημερομηνία απεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© all rights reserved
customized with από: antikry.gr