Βλαντίμιρ Πούτιν: «Η Ρωσία πρέπει να προχωρήσει και να δημιουργήσει το μέλλον» - Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα

Βλαντίμιρ Πούτιν, πρωτοχρονιάτικο μήνυμα,

     Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βλαντίμιρ Πούτιν στο ρωσικό λαό «...δεν υπάρχει δύναμη που μπορεί να διχάσει τους Ρώσους, να τους κάνει να ξεχάσουν τη μνήμη και την πίστη των πατέρων τους και να σταματήσουν την ανάπτυξη της χώρας μας».


Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στην πρωτοχρονιάτικη ομιλία του απευθυνόμενος στους Ρώσους πολίτες υπενθύμισε ότι στο παρελθόν το 2023, η Ρωσία υπερασπίστηκε σθεναρά τα εθνικά της συμφέροντα, την ελευθερία και την ασφάλειά της. Το κύριο πράγμα που ένωσε και ενώνει τους Ρώσους, σύμφωνα με τον πρόεδρο, είναι η μοίρα της Πατρίδας και η βαθιά κατανόηση της υψηλότερης σημασίας του ιστορικού σταδίου από το οποίο διέρχεται η Ρωσία.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά και ξεκάθαρα πόσο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εξαρτάται από τον εαυτό μας, από τη στάση μας προς το καλύτερο, την επιθυμία μας να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον με λόγια και πράξεις. Η εργασία για το κοινό καλό έχει ενώσει την κοινωνία. Είμαστε ενωμένοι στις σκέψεις μας Στην εργασία και στη μάχη "Τις καθημερινές και τις αργίες. Δείχνουμε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του ρωσικού λαού: αλληλεγγύη, έλεος, σθένος», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Απευθύνθηκε επίσης στο στρατιωτικό προσωπικό που συμμετέχει σε ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, σημειώνοντας ότι όλη η χώρα είναι περήφανη για αυτούς και θαυμάζει το θάρρος τους. Και οι ίδιοι οι μαχητές, είναι σίγουρος ο αρχηγός του κράτους, αισθάνονται την αγάπη της οικογένειας και των φίλων τους, καθώς και την ισχυρή, ειλικρινή υποστήριξη ολόκληρου του λαού - εκατομμυρίων Ρώσων.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πρόσθεσε ακόμη ότι «δεν υπάρχει δύναμη που μπορεί να διχάσει τους Ρώσους, να τους κάνει να ξεχάσουν τη μνήμη και την πίστη των πατέρων τους και να σταματήσουν την ανάπτυξη της χώρας μας».

Εν κατακλείδι, ο αρχηγός του κράτους επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι το «ερχόμενο 2024 έχει ανακηρυχθεί Έτος της Οικογένειας και ευχήθηκε σε όλες τις ρωσικές οικογένειες ό,τι καλύτερο». Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο πολυεθνικός ρωσικός λαός θα εξασφαλίσει τη βιώσιμη ανάπτυξη της Πατρίδας, την ευημερία των πολιτών και θα γίνει ακόμη πιο δυνατός.

«Αυτή είναι η πιο αξιόπιστη εγγύηση για το μέλλον της Ρωσίας», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου