Στέφανος Κασελάκης στον ΣΚΑΪ: «Στόχος μας στις ευρωεκλογές να ξεπεράσουμε το 17%»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη,

     Στέφανος Κασσελάκης: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλύπτει τον Κώστα Καραμανλή και προϊδεάζει ότι εάν ο Καραμανλής πάει στη Δικαιοσύνη θα πέσει η κυβέρνηση...»


Συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τη δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη


Νομίζω ότι με ξέρετε πάρα πολύ καλά. Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκα, σας είπα ακριβώς ποιος είμαι. Δεν έχουμε γεννηθεί όλοι παιδιά πρωθυπουργών. Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουμε ένσημα στην αγορά.

Πέρα από τον πρωθυπουργό που κυριολεκτικά γεννήθηκε για να κυβερνήσει, ο Υπουργός Οικονομικών από τις σπουδές του έγινε κατευθείαν βουλευτής. Ουδέποτε έχει επιχειρήσει στη ζωή του και αυτή τη στιγμή διοικεί το αναπτυξιακό περιβάλλον της χώρας.
Αυτό που σίγουρα δεν ξέρουμε είναι το πόθεν της οικογένειας Μητσοτάκη και το πόθεν της ΝΔ. Η ΝΔ έχει κάνει την καλύτερη ρύθμιση χρέους στην ιστορία, αυξάνεται το χρέος κάθε χρονιά επ’ άπειρον. Πώς πληρώνονται τα social media της ΝΔ; Πώς πληρώνεται ο κ. Γκρίνμπεργκ;

Εν αντιθέσει το κόμμα μου δεν οφείλει μισό ευρώ σε κανέναν. Πώς ο κόσμος μπορεί να εμπιστευτεί τη ΝΔ με χρέος μισό δισ. , ένα κόμμα που λογοδοτεί σε τράπεζες;

Πριν τις ευρωεκλογές θα παρουσιάσω δήλωση περιουσιακής κατάστασης. Και προκαλώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει το ίδιο. Και να δούμε το δικό του πόθεν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλύπτει τον Κώστα Καραμανλή και προϊδεάζει ότι εάν ο Καραμανλής πάει στη Δικαιοσύνη θα πέσει η κυβέρνηση. Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε;

Θα καταθέσουμε το κατηγορητήριο εφόσον ο Κ. Μητσοτάκης δεσμευθεί να μην αμνηστεύσει τον Κώστα Καραμανλή. Έχουμε 11 κακουργηματικές πράξεις στο κατηγορητήριό μας που τις έχουμε αιτιολογήσει πλήρως.

Η ΝΔ πιστεύει ότι οι προειδοποιήσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των εργαζομένων προς τον κ. Καραμανλή ήταν ψέματα; Είχε γνώση του κινδύνου και αποδοχή του αποτελέσματος ο κ. Καραμανλής, άρα ενδεχόμενο δόλο. Όταν έρθουμε στην κυβέρνηση δεσμεύομαι ότι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών θα αλλάξει.

Ο Κ. Μητσοτάκης εκμεταλλεύεται επικοινωνιακά το θέμα της περιουσιακής κατάστασης της συζύγου του για να αποπροσανατολίσει από το θέμα των Τεμπών. Τον συγχαίρω που είναι καλός οικογενειάρχης και τον παρακαλώ να επιτρέψει στις οικογένειες των Τεμπών να βρουν δικαιοσύνη και να μη μπλοκάρουν τον αγώνα τους οι ψήφοι της ΝΔ.

Είναι λιγότερο οικογενειάρχες οι γονείς των παιδιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη; Η Δικαιοσύνη δεν έχει ζυγαριά. Η Δικαιοσύνη είναι δίκαιη για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

© all rights reserved
customized with από: antikry.gr