Σύμφωνα με τον Βιάτσεσλαβ Βολοντίν, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς έδωσε μια ακριβή αξιολόγηση της κατάστασης στις ευρωπαϊκές χώρες στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου.
Ο Πρόεδρος της Κρατικής Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολοντίν είπε ότι η Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Μονάχου πρότεινε ότι η ΕΕ και οι διεθνείς θεσμοί της αντιμετωπίζουν σοβαρές αλλαγές.
«Αναλύοντας αυτό που συνέβη στο Μόναχο, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα: Επιφυλάσσονται σοβαρές αλλαγές για την ΕΕ και τους διεθνείς θεσμούς της, συμπεριλαμβανομένων των κοινοβουλευτικών», έγραψε στο Telegram . «Θα είναι δύσκολα και επώδυνα».
Σύμφωνα με τον Βιάτσεσλαβ Βολοντίν, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζέι Ντι Βαν έδωσε μια ακριβή αξιολόγηση της κατάστασης στις ευρωπαϊκές χώρες στη διάσκεψη.
«Δεν υποστηρίχθηκε. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο δεν ήταν έτοιμοι να ακούσουν την αλήθεια για τους εαυτούς τους», είπε ο νομοθέτης.
Ο πρόεδρος της Δούμας είπε επίσης ότι ο θεσμός της δημοκρατίας στην ΕΕ βρίσκεται σε κακή κατάσταση.
«Οι δημοκρατικές διαδικασίες σε πολλές χώρες της ΕΕ έχουν γίνει βιτρίνα. Έχουν ξεχαστεί και αγνοηθεί εδώ και καιρό στις πανευρωπαϊκές δομές», είπε.
«Ως εκ τούτου, οι υγιείς δυνάμεις που θέλουν να ανταποκριθούν στο δημόσιο αίτημα για ανανέωση της εξουσίας θα δώσουν μια δύσκολη μάχη. Θα αντιμετωπίσουν κάθε είδους εμπόδια που θα τους εμποδίσουν να περάσουν από την εκλογική διαδικασία. Όπως συνέβη στη Ρουμανία κατά την προεδρική εκστρατεία. Ή στη Γαλλία και τη Γερμανία, όταν κέρδισαν ανεπιθύμητα πολιτικά κόμματα. Αλλά η αλλαγή είναι αναπόφευκτη», είπε ο Βιάτσεσλαβ Βολοντίν.
πηγή: tass.com
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου