“Ομολογία” εγκλήματος…

γράφει ο Σπύρος ΓΚΑΝΗΣ
ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ, ο Ολιβιέ Μπλανσάρ θεωρητικός γκουρού του ΔΝΤ, ο «πολύς» Πολ Τόμσεν και ακόμα η ίδια η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ ότι χρησιμοποιήθηκε λάθος πολλαπλασιαστής που μεγιστοποίησε – τριπλασίασε- τις αρνητικές επιπτώσεις της εφαρμοσμένης επί τρία χρόνια μνημονιακής δημοσιονομικής πολιτικής στην Ελλάδα!  

Συνθέτουν οι παραπάνω ομολογίες, ομολογίες εγκλήματος; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

ΙΔΡΩΣΕ το αυτί κανενός; Ακούστηκε έστω ένα συγνώμη από Πρώην και νυν Πρωθυπουργούς, Υπουργούς και Βουλευτές που υπερψήφισαν Μνημόνια και Δανειακές Συμβάσεις σύροντας την ελληνική κοινωνία στην καταστροφή.

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ένα συγνώμη για τις 4 χιλ. αυτοκτονίες της τριετίας, για τους χιλιάδες άστεγους, τη φτώχεια, τα λουκέτα, τα χαμένα εισοδήματα από συντάξεις και μισθούς, την διάλυση της χώρας, την εκχώρηση της Ελλάδας;

Η ελληνική κοινωνία απαιτεί ένα ΣΥΓΝΩΜΗ και ακόμα ΔΙΟΡΘΩΣΗ του ΛΑΘΟΥΣ με άμεση προσαρμογή της μαθηματικής εξίσωσης προκειμένου να διαμορφωθεί από ΕΛΛΗΝΕΣ Πολιτικούς και Οικονομολόγους ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής προσαρμοσμένο στις πραγματικές δυνατότητες της Ελληνικής Κοινωνίας.
 
ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ και στην αντιπολίτευση, η οποία δεν αναδεικνύει το μείζον αυτό θέμα, γιατί προφανώς θέλει να κρύψει τις ανοχές της για την ανικανότητά της να διαγνώσει εγκαίρως, να αναδείξει και να ανατρέψει το μέγα αυτό «ΛΑΘΟΣ», την εξίσωση θανάτου, της τρόικα και των μνημονιακών κυβερνήσεων 2010-2013.

[blogger]

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.