Ο Νίκος Νικολόπουλος "στέλνει" τον Γιάννη Στουρνάρα στον Εισαγγελέα και τον Μάριο Ντράγκι της ΕΚΤ !!!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Ν. Νικολόπουλος, Γιάννης Στουρνάρας, ΕΚΤ,

Διπλό «κτύπημα» του Ανεξάρτητου Βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου με μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών και επιστολή στον πρόεδρο της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι...

 


Νέο αυτή τη φορά, «μέτωπο» με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ανοίγει ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Αύριο Πέμπτη, 26/10, στις 10 το πρωί καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Αθηνών (Ευελπίδων κτίριο 16), ενώ, ταυτόχρονα αποστέλλει αναφορά στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι!

Στην πρώτη περίπτωση, ο Νίκος Νικολόπουλος επιζητά να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του Γιάννη Στουρνάρα για μη άσκηση προληπτικής εποπτείας σε χορηγήσεις θαλασσοδανείων προς ΜΜΕ και κόμματα, που ξεπερνούν το 1,7 δις. ευρώ!

Η αναφορά, εξάλλου, προς τον Μάριο Ντράγκι έχει την δική της ξεχωριστή σημασία, γιατί ο ανεξάρτητος βουλευτής τεκμηριώνει ότι ο Γιάννης Στουρνάρας υπερβαίνει τον ρόλο και τα καθήκοντα του, είτε πολιτικολογώντας και υπονομεύοντας την εκλεγμένη Κυβέρνηση της χώρας, είτε χρησιμοποιώντας την ΤτΕ ως «άντρο» διεκπεραίωσης ή άμυνας των προσωπικών πολιτικών και οικογενειακών του υποθέσεων!

Στην μηνυτήρια αναφορά. σύμφωνα με το ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ο ανεξάρτητος βουλευτής επισημαίνει τον εποπτικό-ελεγκτικό ρόλο της ΤτΕ, που έχει ασκηθεί κατά πλημμελή ή και ανύπαρκτο τρόπο επί των ημερών του Γιάννη Στουρνάρα, παρά τα ισχύοντα με βάση την κοινοτική έννομη τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου