Από αύριο 24/8 η πληρωμή κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου

Συντάξεις Σεπτεμβρίου, κύριες, επικουρικές, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Τράπεζες, ΟΤΕ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΔΕΗ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ,
Αύριο, Δευτέρα 24 Αυγούστου, ξεκινά η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων, ύστερα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ). Ισχύει η ταυτόχρονη καταβολή τόσο των κύριων όσο και των επικουρικών συντάξεων...


Οι ημερομηνίες πληρωμής


Οι ημερομηνίες που οι συνταξιούχοι θα βρουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους τα ποσά που τους αναλογούν, διαμορφώνονται ως εξής:

  • Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ), που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

  • Την Τετάρτη 26 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, που ο ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

  • Την Πέμπτη 27 Αυγούστου σειρά έχουν οι μη μισθωτοί (δηλαδή οι συνταξιούχοι που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

  • Τέλος, την Παρασκευή 28 Αυγούστου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, του τ. ΕΤΑΤ, του τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δείτε το

Ο πρόεδρος της ΚΟ της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Αλέξης Χαρίτσης, στο ATTICA TV