«Ανασχηματισμός» και στον ΣΥΡΙΖΑ - Αλλαγές προωθεί ο Αλέξης Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, αλλαγές. ΓΓ ΣΥΡΙΖΑ, Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Αλέξης Χαρίτσης,
Σε ριζικές αλλαγές σε τομεάρχες αλλά και σε θέσεις-κλειδιά του κόμματος όπως ο γραμματέας θα προχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας.


Σε αλλαγές φαίνεται πως θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρό του Αλέξη Τσίπρα να φέρεται ότι προτείνει για τη θέση του γενικού γραμματέα τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Ο μέχρι σήμερα Γ.Γ. του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες φαίνεται να διαδέχεται τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Επίσης πιθανή είναι η μετακίνηση του Αλέξη Χαρίτση από την εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ, σε παραγωγικό τομέα και θα σημειωθούν αλλαγές στην εκπροσώπηση του πολιτικού φορέα προς τα ΜΜΕ.

Το απόγευμα της Τρίτης 1/9 πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη, ενώ στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 2/9 θα συνεδριάσει στα γραφεία του κόμματος, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αποφασιστεί σύγκλιση της Κεντρικής Επιτροπής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Λόγω των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από την πανδημία, το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί μάλλον την άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου