Τα μηνύματα πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας για το 2022 - Πανδημία, Οικονομική κρίση και Αλλαγή στο επίκεντρο (βίντεο)

Πρωτοχρονιά 2022, Πολιτειακή, Πολιτική ηγεσία, Αικ. Σακελλαροπούλου, Κυρ. Μητσοτάκηςμ Αλ. Τσίπρας, Ν. Ανδρουλάκης, ΚΚΕ, Κυρ. Βελόπουλος, ΜέΡΑ25,
Ευχές για καλή χρονιά αλλά και πολιτικά μηνύματα έστειλαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί για την Πρωτοχρονιά.

Η πανδημία είναι στο επίκεντρο των πρωτοχρονιάτικων μηνυμάτων της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας. Άμυνά μας ο μαζικός εμβολισμός, λέει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώ ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να είναι ώριμοι προσεκτικοί και ενωμένοι για να περάσουμε από τον χειμώνα της αβεβαιότητας στην άνοιξη της ελπίδας. - Το 2022 να γίνει η χρονιά μια νέας αρχής εύχεται ο Αλέξης Τσίπρας. - Η ανθρωπότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για να απαντήσει με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη σε αυτές τις πολύ μεγάλες προκλήσεις εύχεται ο Νίκος Ανδρουλάκης. - Ο σοσιαλισμός είναι η απάντηση για τον 21ο αιώνα, τονίζει η ΚΕ του ΚΚΕ. - Να προχωρήσουμε μαζί, ελληνικά, χριστιανικά, ορθόδοξα, αλληλέγγυος ο ένας με τον άλλο, καλεί η Ελληνική Λύση.  - Τα πάντα μπορούν να γίνουν διαφορετικά-εφ' όσον βέβαια δεν κάνουμε τα ίδια. Εφ' όσον αναλάβουμε την ευθύνη της ρήξης μ' ένα σύστημα που συνεχώς συγκαλύπτει την οικονομική και ηθική του χρεοκοπία..., τονίζει το ΜέΡΑ25.

Τα μηνύματα της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας για το 2022 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΠτΔ: «Ο μαζικός εμβολιασμός είναι το πιο ισχυρό μας όπλο για να νικήσουμε τον ιό. Η τήρηση των υγειονομικών μέτρων είναι ευθύνη της Πολιτείας, αλλά και δική μας. Αφορά την κοινωνική και την ατομική μας ηθική, με επίκεντρο τον σεβασμό στον πλησίον και το γενικό καλό», αναφέρει μεταξύ άλλων σε μήνυμά της για τη νέα χρονιά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΝΔ: «Οι επόμενες βδομάδες θα φέρουν κυματισμούς. Έχουμε, ωστόσο, τις δυνάμεις να αφήσουμε πίσω την τρικυμία, οδηγώντας την πατρίδα μας σε ήρεμα νερά. Ώστε τον χειμώνα της αβεβαιότητας να διαδεχθεί η άνοιξη της ελπίδας. Αρκεί να μείνουμε ενωμένοι, ώριμοι και προσεκτικοί», τονίζει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το νέο έτος.

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ: «Το 2022 μπορεί και πρέπει να γίνει η χρονιά της μεγάλης αλλαγής. Η χρονιά μιας νέας αρχής. Για τις ζωές μας. Για την κοινωνία. Για την Ελλάδα», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του.

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ευχήθηκε «το 2022 η ανθρωπότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για να απαντήσει με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη σε αυτές τις πολύ μεγάλες προκλήσεις».

ΚΕ του ΚΚΕ: Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ κι όλες, εργαζόμενους, άνεργους, βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, τους νέους και τις νέες, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, τους αγωνιζόμενους επιστήμονες και καλλιτέχνες, τους μετανάστες και πρόσφυγες».

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΛΛ. ΛΥΣΗ: Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφέρει: «Ας ξεχάσουμε λοιπόν τα λάθη του 2021, ας βελτιώσουμε ο καθένας ξεχωριστά την δική του ατομική προσωπικότητα, να προχωρήσουμε μαζί, ελληνικά, χριστιανικά, ορθόδοξα, αλληλέγγυος ο ένας με τον άλλο. Δίπλα, δίπλα, χέρι, χέρι, οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε τα καλύτερα. Οι Έλληνες το 2022, πρέπει να κάνουμε τα καλύτερα».

ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ - ΜέΡΑ25: Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης εύχεται «ο ερχομός του 2022 να δυναμώσει την πεποίθηση μέσα μας ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν διαφορετικά-εφ' όσον βέβαια δεν κάνουμε τα ίδια. Εφ' όσον αναλάβουμε την ευθύνη της ρήξης μ' ένα σύστημα που συνεχώς συγκαλύπτει την οικονομική και ηθική του χρεοκοπία. Ένα σύστημα που επιμένει να παρουσιάζει τον εαυτό του ως τη λύση στα προβλήματα που το ίδιο το σύστημα παράγει. Ένα σύστημα το οποίο εκμεταλλεύεται τις κρίσεις που το ίδιο παράγει για να κερδίζουν οι λίγοι εις βάρος των πολλών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου