ΛΑΪΚΉ ΕΝΟΤΗΤΑ - Ανυπότακτη Αριστερά για την επίσκεψη Καγκελαρίου, Όλαφ Σολτς : «Άνθρακες ο θησαυρός»

ΛΑΪΚΉ ΕΝΟΤΗΤΑ - Ανυπότακτη Αριστερά, επίσκεψη Όλαφ Σολτς,

Το Γραφείο Τύπου της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ - Ανυπότακτης Αριστεράς σε ανακοίνωσή για την πρόσφατη επίσκεψη του Γερμανού Καγκελάριου,  Όλαφ Σολτς και τις συμφωνίιες γισ την σγορά από τηνΕλλάδα πολλών δις ευρώ....


«Όχι μόνο κράτησε ίσες αποστάσεις με την Τουρκία αλλά εξασφάλισε και άλλες συμφωνίες για αγορά, όπλων άχρηστων για την Ελλάδα, που θα πληρώσει όμως ο ελληνικός λαός.

Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τα ΜΜΕ είναι κανόνας πλέον για την χώρα μας. Στην περίπτωση όμως της επίσκεψης Σολτς οι πανηγυρισμοί του πρωθυπουργού μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν. Ο Όλαφ Σολτς όχι μόνο περιορίστηκε σε γενικόλογες αναφορές για διάλογο με την Τουρκία, κρατώντας ίσες αποστάσεις μεταξύ των χωρών, παρά την τουρκική προκλητικότητα, αλλά εξασφάλισε και άλλα συμβόλαια για αγορά οπλικών συστημάτων ύψους δις, από την Ελλάδα, που δεν χρειάζεται, και είναι εις βάρος των κοινωνικών αναγκών του ελληνικού λαού.

Μεγάλη εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός , ότι ο πρωθυπουργός έσπευσε να δηλώσει ότι τα γερμανικά τεθωρακισμένα, που θα έλθουν, δεν θα τοποθετηθούν στα νησιά, για να αντικαταστήσουν οπλισμό, που είχε μεταφερθεί {απαράδεκτα} στην Ουκρανία, αλλά θα τοποθετηθούν στον Έβρο!
Ο Κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει για άλλη μία φορά, ότι υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ εις βάρος των συμφερόντων και των κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού.

Συνολικά όμως, αυτό που φάνηκε από την συνάντηση, είναι ότι οι {σύμμαχοι} έρχονται πάντα για να πάρουν και όχι για να προσφέρουν.

Μόνο οι αγώνες του λαού και η εφαρμογή μιας ανεξάρτητης, πολυδιάστατη, αντιϊμπεριαλιστικής , φιλειρηνικής, εξωτερικής πολιτικής μπορούν να εξασφαλίσουν την ειρήνη και τα κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού λαού.

Το Γραφείο Τύπου / 28.10.2022»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου