efsyn: «Ανοίγουν στόματα για το σκάνδαλο των υποκλοπών;» - Αποκαλύψεις του Γιάννη Μαντζουράνη στο Kontra channel (vid)

Σκάνδαλο υποκλοπών, κυβέρνηση, Γιάννης Μαντζουράνης, efsyn, kontra channel,

Ο δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη, Γιάννης Μαντζουράκης, μιλώντας στο Kontra channel, επισήμανε ότι «υπάρχουν τρία πρόσωπα, τα οποία διενεργούσαν τις υποκλοπές είναι έτοιμα να καταθέσουν, με τον όρο πως θα τεθούν σε καθεστώς προστατευμένου μάρτυρα...»


Μπορεί πρωθυπουργός και κυβέρνηση να προσπαθούν, μάταια, να κρύψουν τις ευθύνες τους για το τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο των υποκλοπών, πότε με χυδαίες επιθέσεις κατά της αντιπολίτευσης και πότε με μυθεύματα πως ο Κ. Μητσοτάκης είναι το… θύμα της παρακολούθησης, όμως η πραγματικότητα τους διαψεύδει καθημερινά.

Εν μέσω καθημερινών αποκαλύψεων που έρχονται από όλες τις πλευρές, καθώς, το καπάκι έχει ανοίξει διάπλατα και η δυσωδία σκεπάζει πλήρως την πολιτική ζωή του τόπου, ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης προβαίνει σε μια αποκάλυψη που μπορεί να πυροδοτήσει ακόμη πιο ραγδαίες εξελίξεις.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και δικηγόρος του Κώστα Βαξεβάνη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, επισήμανε ότι υπάρχουν τρία πρόσωπα, τα οποία διενεργούσαν τις υποκλοπές είναι έτοιμα να καταθέσουν, με τον όρο πως θα τεθούν σε καθεστώς προστατευμένου μάρτυρα.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι τα άτομα αυτά είναι διατεθειμένα να αποκαλύψουν το δυσώδες παρασκήνιο, δηλαδή ποιοι ήταν εκείνοι που έδιναν εντολές για παρακολουθήσεις και σε ποιο χρονικό διάστημα διαπράχθηκαν αυτές.


Παρά τη χθεσινή παραληρηματική παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., η αντιπολίτευση είναι αποφασισμένη να κρατήσει ψηλά την πίεση, με τον Αλέξη Τσίπρα να πετά για ακόμη μια φορά το γάντι προς τον πρωθυπουργό καταθέτοντας νέα επίκαιρη ερώτηση. «Η επίμονη άρνησή σας να έρθετε στη Βουλή και να δώσετε απαντήσεις μαρτυρά ενοχή. Τα δε αποκαλυπτικά δημοσιεύματα που ακολούθησαν τις αρνήσεις σας είναι καταιγιστικά και πολλαπλασιάζουν τα αναπάντητα ερωτήματα» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Την πίεση αυξάνει όμως και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. με τον Νίκο Ανδρουλάκη να καταθέτει ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση με την οποία ζητά να κηρυχθεί αντισυνταγματική η διάταξη, που απαγορεύει στην Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) να ενημερώσει όσους, των οποίων τα τηλέφωνα παρακολουθούνταν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου